Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Upokoj sa, varoval Tyson spolucestujúceho. Ten nepočúvol a tiekla krv

Legenda boxu si opäť zavarila. Mike Tyson napadol v lietadle spolucestujúceho, ktorý ho mal nahnevať, informoval o tom web TMZ. Video z incidentu zo stredajšieho večera obletelo internet.

22.04.2022 12:01
Mike Tyson Foto: ,
Mike Tyson na archívnej snímke.
debata

Päťdesiatpäťročný Tyson letel zo San Francisca na Floridu prvou triedou a k skupine zhovorčivých mužov bol najskôr priateľský. Potom však malo prísť k provokáciám a pohár trpezlivosti Železného Mikea pretiekol.

Najmladší svetový šampión v superťažkej hmotnostnej kategórii muža sediaceho za ním požiadal, aby sa upokojil, čo však nerešpektoval. Otočil sa na fanúšika a zasypal ho údermi.

Na tvári provokatéra sa objavila krvavá rana, s ktorou zapózoval do kamery:

„Žiaľ, pán Tyson mal počas letu incident s agresívnym pasažierom, ktorý ho začal obťažovať a hodil po ňom fľašu s vodou, keď sedel na svojom mieste,“ uviedol Tysonov tím vo vyhlásení.

Podľa portálu Sportbible mal napadnutý muž vyhľadať po pristátí lekársku pomoc a incident nahlásil na polícii. Podľa jednej z cestujúcich bol už pri vstupe do lietadla hlučný a pod vplyvom alkoholu.

Jeho i bývalého boxera polícia zadržala a neskôr pustila na slobodu. Dvojicu budú vyšetrovať na slobode.

Najlepší boxeri ťažkej váhy v histórii Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Vladimir Kličko (Ukrajina, kariéra 1996 -...

Tyson ukončil kariéru v roku 2005, keď padol s Kevinom McBridom. Profesionálnu scénu opustil s bilanciou 50 víťazstiev a šesť prehier.

V novembri 2020 sa vrátil do ringu, jeho exhibičný duel s ďalším veteránom Royom Jonesom jr. sa skončil remízou.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mike Tyson