Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Neuveríte, aké mená ma oslovili, nadchýna sa Tyson. Je medzi nimi Holyfield?

Legendárny boxer Mike Tyson by mal oznámiť svojho prvého súpera v ostro sledovanom "párzápasovom" návrate už tento týždeň. Päťdesiattriročný niekdajší majster sveta v ťažkej váhe sa v ringu predstaví po vyše 15 rokoch.

25.05.2020 20:25
debata
Legendárny Mike Tyson počas aktívnej kariéry. Foto: SITA/AP, PABLO MARTINEZ MONSIVAIS
Mike Tyson Legendárny Mike Tyson počas aktívnej kariéry.

Železný Mike sa dostáva do skvelej formy, jeho videá z tréningov na sociálnych sieťach z posledných týždňov vyrážajú dych.

Minulý víkend poskytol rozhovor pre Young Money Radio, v ktorom dostal otázku, či jeho najbližším protivníkom bude niekdajší rival, štvornásobný šampión Evander Holyfield.

„Nie, ale ohlásilo sa veľa chlapíkov, ktorý do toho chcú ísť. Stále s nimi rokujeme, telefóny nám vyzváňajú. Neuveríte, aké mená ma kontaktovali. Už tento týždeň budeme mať pripravenú zmluvu,“ neskrýva nadšenie Železný Mike.

Potvrdil charitatívny rozmer comebacku. „Nech už dostaneme hocijaké peniaze, budú určené pre niekoho iného. Nejdem na tom zarábať,“ zdôraznil pästiar.

Pochválil sa, že sa cíti byť v najlepšej forme v živote. „Boh bol ku mne milostivý. Budem v tom pokračovať, vyzerám dobre. Momentálne vážim 230 libier (104 kg, pozn.). Pripravujem sa na to, aby som pomohol ľuďom, ktorí nemali toľko šťastia ako ja. Bezdomovcom a závislým. Aj ja som si tým prešiel, takže viem, aký je to boj. Ja som to prežil, ale viacerí nie,“ dodal Američan.

Nedávno trénoval aj s dvoma bývalými bojovníkmi UFC Henrym Cejudom a Vitorom Belfortom:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Spending time with the legends that have paved the way for us all. Uncle @miketyson and my brother @vitorbelfort #legends

Príspevok, ktorý zdieľa Henry Cejudo (@henry_cejudo),

debata chyba
Viac na túto tému: #box #Mike Tyson