Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tysonova forma? Zhodil 60 kíl, skoro prizabil trénera

Pred niekoľkými dňami pridal Mike Tyson na sociálne siete video, ktoré mnohých prekvapilo. Rýchla kombinácia pravačky a ľavačky, svižný pohyb, ale najmä – skvelá forma.

14.05.2020 07:05
debata (3)

Legenda boxerského ringu Mike Tyson oznámila, že sa v 53 rokoch vráti do ringu. Nebude však už bojovať o najprestížnejšie opasky.

Najmladší šampión v superťažkej váhe – stal sa ním vo veku 20 rokov, 4 mesiace a 22 dní – bude rozdávať údery, ktoré pomôžu ľudom v núdzi.

Naposledy stál v ringu pred 14 rokmi. Odvtedy sa poriadne zaguľatil. Vážil až 173 kilogramov, ale to po tvrdých tréningoch už neplatí.

"Som späť!“ hlási Tyson po tom, ako zhodil neuveriteľných 60 kilogramov.

Ako sa mu to podarilo? Alkohol, drogy a nezdravé jedla nahradili mäso, zelenina a tvrdé tréningy.

"Kilá išli rýchlo dole. Nepoužívam ani opasok. Nosím omnoho menšie čísla nohavíc i tričiek. Cítim sa výborne, teším sa na návrat,“ citujú Tysona americké médiá.

Šampión prechádza pod vedením nového trénera Rafaela Cordeira tvrdou drezúrou. „Železný Mike“ však znovu našiel stratenú motiváciu a vyťahuje zo svojho repertoára údery, ktoré ho preslávili po celom svete.

"Pracujeme šesť dní v týždni, začíname o pol šiestej ráno. Udiera ohromnou silou, je veľmi rýchly. Šokovalo ma to, lebo som nevedel, čo od neho môžem čakať,“ priznal Cordeiro.

A prezradil, že sa súperi majú na čo „tešiť“, pokiaľ sa Tysonovi postavia.

"Keď som inkasoval jeho pravý hák, videl som hviezdičky. Pred očami sa mi premietol celý život, moja žena i môj pes.

Myslel som si, že ma prizabije. Mike má údery ako dvadsaťročný boxer. Nestratil nič z rýchlosti ani sily,“ doplnil Cordeiro.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #box #Mike Tyson #Rafael Cordeiro