Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Rehák Štefečeková neuniesla boj o bronz. S Vargom skončili 4.

Slovenskí reprezentanti v športovej streľbe Zuzana Rehák Štefečeková s Erikom Vargom obsadili v mix trape na OH 2020 v Tokiu štvrté miesto. V súboji o bronz prehrali s americkým tandemom Ann Bernauová, Brian Borrows až v dodatkovom rozstrele.

31.07.2021 07:12
Japonsko OH2020 SR Strelectvo Trap Ženy... Foto: ,
Zuzana Rehák Štefečeková na OH 2020.
debata (10)

V dramatickom dueli o 3. miesto viedli Rehák Štefečeková s Vargom o tri rany, no Američanom sa podarilo vyrovnať a Bernauová mohla záverečným výstrelom rozhodnúť o zisku bronzu pre USA. Minula však terč a tak nasledoval rozstrel.

V ňom spravila Rehák Štefečeková celkovo svoju siedmu chybu v dueli o bronz, čo slovenskú dvojicu pripravilo o cenný kov.

clanok Dávame do pozornosti OH Tokio 2020: pozrite si kompletný program

V kvalifikácii obsadili Slováci tretie miesto, keď trafili 146 terčov. Majstrom sveta z juhokórejského Čchangwonu z roku 2018 nevyšiel úvod, v prvej položke minuli tri terče a boli mimo elitnej desiatky. V druhej časti však zostrelili všetkých 50 asfaltových holubov a prepracovali sa na štvrtú priečku.

Slováci v mix trape bez medaily Fotogaléria - 9 fotiek Všetky fotky
Slovenská reprezentantka v streľbe v tímovom...

V tretej sérii zaznamenali jeden chybný výstrel, čo znamenalo postup do boja o bronz. Rehák Štefečeková nevyužila šancu na zisk druhej tokijskej medaily, v individuálnom trape získala vo štvrtok zlato.

„Boli sme veľmi blízko, k medaile nám chýbal kúsok šťastia. Odviedli sme však skvelú prácu a aj štvrté miesto je krásny úspech. S našou robotou som spokojný,“ povedal v prvej reakcii pre RTVS Varga, ktorý sa ani na štvrtej olympiáde nedočkal medailového umiestnenia.

Japonsko OH2020 Strelectvo trap Rehák Štefečeková finále zl Čítajte viac Sonda do mysle šampiónky. Zlato podporili čisté vzťahy i rutina

Zlato do Španielska

Španielski reprezentanti v športovej streľbe Fatima Galvezová s Albertom Fernandezom získali na OH 2020 v Tokiu zlatú medailu v mix trape. V olympijskej premiére tejto disciplíny zdolali vo finále Sanmarínčanov Alessandru Perilliovú s Gianom Marcom Bertim.

OH v Tokiu v obrazoch - 9. deň Fotogaléria - 22 fotiek Všetky fotky
Slovenskí reprezentanti v športovej streľbe...
10 debata chyba
Viac na túto tému: #OH 2020 #Zuzana Rehák Štefečeková #Tokio 2020 #mix trap