Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Jazda mestom a oslavy na námestí. Príďte privítať bronzových hrdinov

Bronzoví slovenskí hokejoví reprezentanti zo ZOH 2022 v Pekingu sa v utorok 22. februára vrátia na Slovensko.

21.02.2022 11:45 , aktualizované: 22:04
slovenskí hokejisti Foto: ,
S medailami na krkoch. Slováci dosiahli v Pekingu historický úspech.
debata (20)

Uvítanie hokejistov a následné oslavy zisku historickej olympijskej medaily z mužského turnaja organizuje Slovenský zväz ľadového hokeja (SZĽH).

SZĽH pri tejto príležitosti pozýva všetkých fanúšikov v popoludňajších hodinách osláviť úspech slovenského hokeja na bratislavské Námestie SNP.

Ako informoval zväz na webe hockeyslovakia.sk, v diskusii s Úradom verejného zdravotníctva SR sa podarilo nájsť spôsob, ako takúto akciu zorganizovať v rámci aktuálne platných opatrení.

Slafkovský Čítajte viac Oslavovať vedia aj 17-roční. Video so Slafkovským valcuje internet

"Program pre verejnosť odštartuje o 15.30 h. Vtedy spred hotela DoubleTree by Hilton vyrazí kabrioautobus s hráčmi a členmi realizačného tímu. Okružná jazda sa začne na Trnavskej ceste a ďalej povedie cez Krížnu, Karadžičovu, Dostojevského rad, Rázusovo nábrežie, Staromestskú, Hodžovo námestie, Námestie slobody, Mýtnu, Vazovovu a Radlinského.

Na začiatku Račianskej ulice sa autobus otočí a zamieri cez Šancovú a Štefánikovu na Námestie SNP. Jazda autobusu by mala trvať trištvrte hodiny až hodinu. Počas nej budú môcť fanúšikovia na uliciach pozdraviť našich bronzových hrdinov. O zábavu na palube sa postará moderátor Marcel Forgáč. Očakávame, že hokejisti vystúpia na Námestí SNP približne o 16.30 h. Dovtedy bude čakajúci dav zabávať ďalší moderátor Tomaggio aj s pomocou hudobného doprovodu.

Následne sa obaja moderátori spoja na pódiu, aby aj s pomocou hokejových reprezentantov vytvorili hodinovú šou pre fanúšikov. V tejto súvislosti žiadame všetkých fanúšikov, ktorí sa chystajú prísť a zažiť historické chvíle, aby mali počas podujatia nasadené respirátory a svojím správaním minimalizovali riziko nákazy koronavírusom," uviedol SZĽH na svojom webe detaily k programu osláv.

"Dosiahli sme historický úspech a o radosť z neho sa chceme podeliť s našimi fanúšikmi, ktorí naň dlho čakali. V spolupráci s úradmi a ďalšími zložkami vyvíjame maximálne úsilie, aby sme oslavy mohli zorganizovať. Chlapci sa na Slovensko veľmi tešia,“ povedal na margo chystaných osláv prezident SZĽH a generálny manažér reprezentácie Miroslav Šatan.

20 debata chyba
Viac na túto tému: #Slovensko #hokej #oslavy #ZOH 2022 #bronz