Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

FOTO: Ledeckú vítali tisíce fanúšikov. Zostanem stále rovnaká, sľúbila hrdinka

Búrlivé privítanie čakalo v Prahe na dvojnásobnú olympijskú šampiónku Ester Ledeckú. Mladá Češka v Pjongčangu získala najcennejší kov v dvoch odvetvia - v zjazdovom lyžovaní v super G a v snoubodingu v paralelnom obrovskom slalome.

26.02.2018 20:28
Ester Ledecká Foto: ,
Ester Ledecká sa rozpráva s fanúšikmi na stretnutí na Staromestskom námestí v Prahe.
debata (1)

Najmä triumfom na lyžiach šokovala celý svet. Stala sa prvom ženou histórie, ktorá na jedných ZOH nielen štartovala v dvoch rôznych športoch, ale získala v nich zlato. „Nebudem musieť spievať hymnu?“ žartovala na pódiu Ledecká a stihla sa odfotiť s priaznivcami priamo pod pódiom.

„Zostanem stále taká, ako som bola pred olympiádou. Som rada, že sa tak veľa ľudí prišlo pozrieť na tieto moje dve medaily,“ odpovedala podľa agentúry AP Ledecká na otázku, čo sa zmení v jej živote po olympijskom úspechu.

Ester Ledecká na Staromestskom námestí v Prahe Fotogaléria - 9 fotiek Všetky fotky
Stovky priaznivcov čakajú na dvojnásobnú českú...

Na Staromestskom námestí ju čakali tisíce priaznivcov, ktorí aplauzom ocenili aj striebornú rýchlokorčuliarku Martinu Sáblíkovú.

„Nevedela som, či na olympiádu vôbec poletím. A teraz tu stojím so striebrom. Som šťastná rovnako, ako keby som získala zlato,“ povedala Sáblíková.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Pjongčang 2018 #Ester Ledecká