Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Proti Slovincom so zmenami. Záborský v prvom útoku, Vydarený na tribúne

Tréner slovenskej hokejovej reprezentácie Vladimír Vůjtek po štvrtkovej prehre 1:7 s výberom USA na XXII. zimných olympijských hrách v Soči poriadne premiešal zložením jednotlivých formácií. Z tribúny naskočí do prvého útoku Tomáš Záborský, ktorý nastúpi s Michalom Handzušom a Mariánom Hossom.

14.02.2014 13:06 , aktualizované: 13:42
slovensko, usa, hokejisti, reprezentanti,... Foto: ,
Slovenskí hokejisti po prehre 1:7.
debata (1)

Tomáš Tatar sa presunul do druhého útoku k Tomášom Kopeckému a Jurčovi, v tretej útočnej formácii Michela Miklíka nahradil Richard Pánik. Vo štvrtom útoku zaujme miesto po zranenom centrovi Tomášovi Marcinkovi Peter Ölvecký.

Post trinásteho útočníka zostane Michelovi Miklíkovi, ktorý bude spolu s obrancom Milanom Jurčinom čakať na svoju šancu priamo na striedačke. Na tribúnu mieri bek René Vydarený. Ku kapitánovi Zdenovi Chárovi tréner Vůjtek priradil Tomáša Starostu, Ivan Baranka zostal s Andrejom Meszárošom a skúsený Andrej Sekera vytvorí dvojicu s Martinom Marinčinom.

Po piatkovom tréningu tréner Vůjtek prezradil, že na brankárskej dvojici sa pred sobotňajším zápasom proti Slovinsku nič nezmenilo – chytať bude Jaroslav Halák a kryť chrbát mu bude Peter Budaj.

Halák (Budaj) – Chára, Starosta, Baranka, Meszároš, Sekera, Marinčin, Jurčina – Marián Hossa, Handzuš, Záborský – Tatar, Kopecký, Jurčo – Pánik, Surový, Bartovič – Radivojevič, Ölvecký, Marcel Hossa – Miklík

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Vladimír Vůjtek