Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Anketa: Budete sledovať ZOH v Soči? Komu budete držať palce?

Spýtali sme sa niekoľkých z vás, či si počas nasledujúcich dní zapnú prenosy zo Zimnej olympiády v Soči a komu budú drukovať. Pozrite si ich odpovede.

07.02.2014 13:00
Soči, ilustračná, olympijské kruhy Foto: ,
Ilustračná snímka.
debata
Paula Gajanová, anketa

Paula Gajanová (22), študentka, Nitra
Hokejistom, to je jasné. A vlastne všetkým, čo sú v slovenskom olympijskom tíme. Budem fandiť určite aj Kuzminovej, preteká za nás a je naozaj dobrá.

ján vanko, anketa

Ján Vanko (49), nezamestnaný, Veľký Krtíš
Olympiádu sledovať budem, a to všetky súťažné disciplíny bez rozdielu. Fandiť budem našim hokejistom, no aj ostatným reprezentantom Slovenska. Domov by sa mohli podľa mňa vrátiť so štyrmi medailami. Tipujem, že medailu získajú hokejisti a určite aj Nasťa Kuzminová. A k nim sa určite ešte niekto z našich pridá.

Erik Kiškováč

Erik Kiškováč (37), policajt, Želovce
Na olympiáde budem sledovať najmä hokej. Ak budem mať čas, pozriem si aj iné športové disciplíny. Fandiť budem všetkým našim reprezentantom. Verím, že s medailou sa domov vráti najmä Kuzminová, u hokejistov veľmi v zisk kovu neverím. Ak by som sa ale mýlil, vôbec by mi to nevadilo…ha, ha."

Angelika Fedešová, anketa

Angelika Fedešová (41), účtovníčka, Stredné Plachtince
Ja šport veľmi nesledujem, teda ani olympiádu. To ale neplatí u môjho manžela, ktorý určite strávi pred televízorom veľa hodín času. Aspoň z obďaleč sa ale o výsledky našich hokejistov budem zaujímať aj ja.

Michal Kolárik, anketa

Michal Kolárik (33), produktový špecialista, Žilina
Fandiť budem všetkým, ktorí ukážu, že si neprišli iba prevetrať dresy či kombinézy. Určite hokejistom, biatlonistom, alpským lyžiarom a sánkarom. Zvedavý som aj na snoubordistky, veľa o nich neviem, ale môžu prekvapiť.

Róbert Kašša

Róbert Kašša (38), športovec, dvojnásobný majster sveta v hokejbale, Žilina
Verím, že zopár športovcov v Soči budeme mať takých, ktorí získajú medailu a spravia dobré meno Slovensku. Držím palce hlavne hokejistom, keďže sám som kedysi hrával hokej a niekoľko rokov som reprezentoval Slovensko v hokejbale, tak viem, aký to je záväzok reprezentovať svoju krajinu. Častokrát je to najmä o športovom šťastí, pretože keď človeku chýba, môže pohorieť, a niekedy stačí trošku športového šťastia a môže získať vavrín víťazstva, ktorý bude mať na celý život vo svojej zbierke a preslávi seba a svoju krajinu.

Jozef Palko

Jozef Palko (61), technik, Košice
Určite budem fandiť našim hokejistom. Na to sa z olympiády zameriam najviac. Dúfam, že dobre dopadnú, aj keď na medialu to asi nebude, lebo nie sú zohratí. Podľa mňa skončia do piateho miesta, to by som bol spokojný. V lyžiarskych disciplínach a biatlone som skeptický, takže to asi ani veľmi sledovať nebudem. Medaily skôr donesú naši paralympionici.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #fanúšikovia #anketa #Olympijské hry #prenos #Soči