Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slalomárka Zuzulová: Chcela som viac

Slovenská lyžiarka Veronika Zuzulová odchádza z olympijských hier smutná. Vo včerajšom slalome zbabrala prvé kolo a v druhom sa posunula iba o dve priečky vyššie - na 22. miesto. Ešte minulý týždeň skončila v kombinácii pätnásta. Od redaktora Pravdy priamo z dejiska ZOH.

22.02.2006 19:50
debata

So svojimi jazdami v slalome asi nie ste spokojná…
To veru nie. Prvé kolo bolo hrozné, v druhom som šla trošku lepšie, ale zase nie tak dobre ako v kombinačnom slalome. Robila som veľa chýb.

Prvý raz ste na vrcholnom podujatí dokončili slalom. Ako vnímate to 22. miesto?
Určite som chcela dosiahnuť viac. Snažila som sa posunúť vyššie, ale bolo ťažké. Už v prvom kole som nabrala veľkú stratu a aj v druhom som robila chyby, hoci som sa im pokúšala vyhnúť.

Do akej miery ovplyvnila váš výkon hustá hmla na kopci?
Vôbec. Počasie bolo pre všetky pretekárky rovnaké, nezlepšovalo sa. Tá hmla vyzerala zle, ale vďaka reflektorom bola na trati dobrá viditeľnosť.

Aký pocit máte zo svojho vystúpenia na olympiáde?
Kombinácia ma podržala, v slalome to mohlo byť lepšie.

Sú vaše výsledky dôsledkom nevydarenej sezóny?
Čiastočne asi áno. Pod moje výkony sa však podpísala aj príprava – nebola taká, aká by mala byť. Málo som trénovala, neprialo mi počasie a celé sa to ťahalo.

Čo budete robiť teraz?
Pobalím sa a pozriem si štvrťfinálový zápas našich hokejistov. Už vo štvrtok letím z Turína domov a v piatok ma čakajú ďalšie preteky vo Vrátnej.

debata chyba