Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vlhová sa prihovorila fanúšikom: Stačilo pár slov a od Slovákov dostala enormnú vlnu podpory

Po nešťastnom páde v obrovskom slalome v Jasnej, vyšetreniach v nemocnici a krutom ortieli o ukončení sezóny sa nechala Petra Vlhová odkaz priaznivcom a najbližším na sociálnej sieti.

20.01.2024 22:08
Petra Vlhová Foto:
Či vyhráva, či prehráva, je zronená či zranené. Pre väčšinu slovenských fanúšikov bude vždy Petra Vlhová jednotkou.
debata (4)

Krátko pred pol desiatou v sobotu večer zverejnila krátky, no výstižný status, ktorý obsahoval 28 slov.

„Chcela by som sa všetkým fanúšikom, partnerom, rodine aj priateľom poďakovať za neskutočnú podporu a sľubujem, že spravím všetko preto aby som sa čo najskôr vrátila ešte silnejšia,“ napísala Vlhová a na koniec pridala emotikon srdiečka a modliacich sa rúk.

Mikaela Shiffrinová Čítajte viac Shiffrinová vyzvala Slovákov, aby dopriali Vlhovej rodine čas na vyrovnanie sa so zranením. Keď hovorila o slalome, bolo jej ťažko

Jej správa mala u fanúšikov neskutočnú odozvu a v priebehu polhodiny na ňu reagovalo vyše 10-tisíc ľudí a dostala tisícku podporných komentárov, ktoré neustále pribúdali. „Máš dostatok síl, dobrú hlavu a správne srdce, aby si to zvládla. K tomu ti držíme palce a posielame veľa pozitívnej energie,“ napísal Marián Hutňan senior.

Ďalší z mnohých povzbudivých komentárov pridala Dana Hvizdošová. „Pozerať sa na to, ako ťa odvážajú na saniach, bolo veľmi smutné. Prajem rýchle uzdravenie, lebo len to je dôležité. My ďakujeme, za to všetko, čo si doteraz dokázala.“

Ako je známe, olympijská víťazka v slalome z Pekingu 2022 spadla v prvom úseku trate počas obrovského slalomu v Jasnej a bola transportovaná vrtuľníkom do Ústrednej vojenskej nemocnice v Ružomberku.

Tréner Mauro Pini v priebehu soboty potvrdil, že utrpela poškodenie väzov v kolene a zostáva v opatere lekárov. Prípadné podstúpenie operácie či dĺžku rekonvalescencie nepriblížil, pravdepodobne sa tak stane v najbližších dňoch. Každopádne v sezóne 2023/24 už slovenskú hviezdu na svahoch vo Svetovom pohári neuvidíme.

Šou so smutným koncom a pádom Vlhovej Fotogaléria - 90 fotiek Všetky fotky
Svetový pohár v Jasnej so smutnou slovenskou...
4 debata chyba
Viac na túto tému: #Petra Vlhová #alpské lyžovanie #Jasná 2024 #Svetový pohár v Jasnej 2024