Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Opäť budem pekný! Švajčiar ukázal dorezanú tvár po hrozivom páde

Namiesto úspešné návratu na zjazdovky prežil hrozivo vyzerajúci pád. Švajčiarsky lyžiar Mauro Caviezel sa dva dni po super G v Lake Louis prihovoril fanúšikom cez sociálne siete.

30.11.2022 08:15
Mauro Caviezel Foto: ,
Mauro Caviezel počas nedeľných pretekov super G v Lake Louise.
debata

Caviezel sa takmer dva roky nedostal na štart pretekov Svetového pohára. Až tento víkend sa v kanadskom stredisku Lake Louis pustil zo svahu v super G po dlhej prestávke. Tú spôsobil pád počas tréningu v Ga-Pa, po ktorom utrpel ťažký otras mozgu a zranenie kolena.

No Švajčiarov comeback neskončil tak, ako si predstavoval. V Lake Louis trvala jeho jazda necelú minútu. Vo veľkej rýchlosti narazil tvárou do bránky a nekontrolovane sa rútil svahom, až ho zastavila ochranná sieť.

Dva dni po nepeknom páde sa Caviezel ohlásil z nemocničnej izby. Na Instagrame zverejnil fotografie ktoré ukazujú, ako poznačila zrážka s bránkou jeho tvár.

„Toto nie je tvár po návrate, v ktorú som dúfal. Zase budem pekný,“ napísal Caviezel priaznivcom a poďakoval sa za množstvo povzbudivých správ a želaní.

Presná diagnóza Caviezelovho stavu zatiaľ nie je známa. Blick informuje, že podľa prvotných vyšetrovaní utrpel okrem rezných rán aj otras mozgu. Caviezel absolvuje ďalšie vyšetrenia doma vo Švajčiarsku. Zatiaľ nie je známe, kedy bude najbližšie štartovať vo Svetovom pohári.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #super G #alpské lyžovanie #Mauro Caviezel #lyžiarsky pád