Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zmiznutý Čech sa nenašiel. Na povrch vyplávali škaredé veci zo súkromia

Český skokan na lyžiach Antonín Hájek je už mesiac nezvestný.

08.11.2022 17:56
Antonín Hájek Foto:
Antonín Hájek.
debata (9)

Pred pár dňami sme o ňom písali. Jeho bývalá manželka Veronika Pánková teraz poodkryla ďalšie detaily ich vzťahu. Napriek tomu, že ju podvádzal s jej kamarátkou, dúfa, že je jej expartner v poriadku, zverila sa denníku Blesk.

Hájek v roku 2008 prekonal národný rekord na vtedy najväčšom mostíku na svete, doletel na métu 236 metrov. Česko reprezentoval na dvoch olympiádach – 2010 a 2014. O rok neskôr ukončil kariéru.

Teraz po ňom už mesiac pátra polícia. Čo je za jeho zmiznutím, ale stále nie je jasné.

Športovec údajne riešil vážne osobné problémy. Po tohtoročných olympijských hrách v Pekingu, kde viedol českú výpravu skokaniek, sa totiž prevalil jeho vzťah s jednou z pretekárok. „Od marca, keď som sa dozvedela o jeho nevere, spolu nežijeme,“ povedala CNN Prima NEWS bývalá Hájkova manželka Veronika Pánková.

Športovkyňa, ktorá stála za rozpadom manželstva, bola navyše jej kamarátka. „Podvádzal ma s Karolínou Jindráčkovou. Bolo to pre mňa dvojnásobné sklamanie. Ako v manželove, tak v kamarátke, pre ktorú som dva roky robila úplne všetko,“ smúti.

Napriek sklamaniu vraj svojmu exmanželovi nepraje nič zlé.

„Aj napriek tomu všetkému, čo urobil, sú tu stále ľudia, čo ho majú radi, napríklad jeho rodina. Vždy sa dá predsa začať odznova. A hlavne dúfam, že je v poriadku, že je šťastný a len si vzal chvíľku, aby bol sám so sebou,“ uviedla jeho exmanželka.

Aj takéto dievčatá chodia na MS vo futbale Fotogaléria - 24 fotiek Všetky fotky
Mysleli ste si, že ženy milujú iba hokej? OMYL!...
9 debata chyba
Viac na túto tému: #Antonín Hájek