Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tvrdý pád a zlomenina v holennej kosti. Vlhová má o súperku menej

Slovinská reprezentantka Tina Robniková si mesiac pred začiatkom sezóny privodila nepríjemné zranenie počas tréningu vo švajčiarskom stredisku Saas-Fee.

23.09.2022 15:36
660072727 Foto:
Tina Robniková počas olympijských pretekov.
debata (39)

S istotou tak nestihne úvodné podujatie sezóny, ktorým bude 22. októbra obrovský slalom v Söldene. Robniková pri tréningu nešťastne zavadila ľavou nohou o bránku a vo veľkej rýchlosti spadla na svah.

31-ročná slovinská lyžiarka na Instagrame oznámila, že utrpela zlomeninu v oblasti holennej kosti a vykĺbila si rameno. „Operácia nie je našťastie potrebná,“ napísala na sociálnej sieti.

Kariéra Slovinky je popretkávaná množstvom zranení. V roku 2011 si v príprave na juniorské majstrovstvá sveta zlomila tri stavce. Kvôli tomu sa neskôr zamerala na technické disciplíny.

Na jar 2018 zase utrpela poranenie krížneho väzu po ktorom sa veľmi dlho vracala do špičkovej formy. A pád ju teraz pripravil a dôležité tréningové obdobie.

Robniková pritom myslela na trvalejší prienik do svetovej špičky. V obrovskom slalome chcela v celkovom hodnotení zabojovať o pozíciu v prvej desiatke.

V top 10 v pretekoch Svetového pohára sa doteraz umiestnila štyrikrát. V minulej sezóne bolo jej najlepším výsledkom 8. miesto na domácom svahu v Kranjskej Gore.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

39 debata chyba
Viac na túto tému: #zjazdové lyžovanie #Tina Robniková