Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ďalší problém českej hviezdy. Ledecká podstúpila operáciu

V piatok sme informovali o tom, že zmenila dodávateľa lyží, dnes médiá obletela menej príjemná správa. Česká snoubordistka a zjazdárka Ester Ledecká musela podstúpiť operáciu.

20.08.2022 21:22
Ester Ledecká. Foto: ,
Ester Ledecká.
debata (4)

Informáciu potvrdila v tlačovej správe pre médiá, zverejnil ju aj web Sport.cz.

Počas pondelňajšieho tréningu sa zranila v hornej časti tela a pod skalpel išla v rovnaký deň. V stredu ráno ju po dôkladných vyšetreniach z nemocnice prepustili.

Ester Ledecká Čítajte viac Zmena za milióny. Po 11 rokoch uzavrela Ledecká životnú kapitolu

„Vďaka úžasnej práci doktora Ediba Jaganjaca a celého traumatologického centra nemocnice v Motole i ortopedickej kliniky som v poriadku, len o trochu viac vystužená do najbližšej sezóny. Už sa teším na lyžiarske a snoubordové sústredenie v Čile, kam o pár dní vyrážam,“ cituje Ledeckú uvedený web.

Portál České noviny uvádza, že Ledecká má zlomený nos. Oznámil to počas tohtotýždňovej tlačovej konferencie promotér MMA organizácie I Am Fighter Petr Ondruš, u ktorého Ledecká niekoľko rokov trénuje kickbox.

Príprava lyžiarok na sezónu Fotogaléria - 14 fotiek Všetky fotky
Federica Brignoneová prekvapila tretím miestom...

Web pripomína, že zdravotné problémy ju sprevádzajú počas celej kariéry.

Na olympiádu v Soči 2014 cestovala pre bolesti chrbta len so sebazaprením a vlani sa v deň pretekov odhlásila kvôli komplikáciám z MS na snouborde v Rogle.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk
4 debata chyba
Viac na túto tému: #Ester Ledecká