Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Plánujete svadbu, spýtali sa Vlhovej. S odpoveďou neotáľala

Pred niekoľkými dňami sme informovali o svadbe biatlonistky Paulíny Fialkovej. Otázku, či chystá podobný krok, dostala ďalšia slovenská hviezda na lyžiach, slalomárka Petra Vlhová.

31.05.2022 07:14
debata (3)
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Petra Vlhova (@petravlhova13)

„To sa opýtajte môjho priateľa,“ odpovedala spontánne na minulotýždňovom podpisovaní pokračovania spolupráce v Lučenci so sponzorom – spoločnosťou Redox, citoval ju portál Čas.sk.

Po dovolenke s priateľom Michalom na Seychelských ostrovoch sa pustila do prípravy na novú sezónu.

„Pripravujem sa v posilňovni, behám a jazdím na motorke. Som doma a robím všetky športy,“ uviedla pre spomínaný zdroj aktuálna držiteľka malého glóbusu za slalom vo Svetovom pohári.

„Ešte plánujem dovolenku, no už musím aj makať, aby som vládala aj ku koncu sezóny,“ doplnila.

Petra Vlhová a Mikaela Shiffrinová v cieli. Čítajte viac Vlhová opäť na lyžiach, zvládla netradičnú úlohu. Shiffrinová ohlásila novinu z Havaja

Koncom júna sa chystá na prvý z výjazdov na ľadovec, v septembri vôbec prvýkrát na jednu z obľúbených tréningových destinácií zjazdových lyžiarov – do Argentíny. Toto miesto jej odporučil tréner Mauro Pini.

„Tento rok bude sezóna možno iná, pretože som si splnila všetky svoje sny. Nemám takú motiváciu ako po iné roky, no to neznamená, že nechcem vyhrávať.

Chcem ju hľadať niekde inde. Chcela som glóbus a olympijské zlato, teraz hľadám to, čo ešte nemám, možno zlato v slalome z MS. Táto medaila mi chýba,“ ozrejmila 26-ročná Liptáčka.

Chorvátsko Lyžovanie SP Slalom Ženy 2. kolo Čítajte viac Schválili kalendár SP, Vlhovú čaká nabitý program. Pozrite si ho

Do nového ročníka Svetového pohára vstúpi v sobotu 22. októbra na tradičnom mieste ouvertúry v rakúskom Söldene.

Na lyžiarky čaká 41 súťaží v dvadsiatich dejiskách. Zjazdov bude 14, super G sedem, obrovských a klasických slalomov po desať a na programe sú aj jedny paralelné preteky.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Petra Vlhová #Svetový pohár v alpskom lyžovaní