Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Žiarila ako po čistej streľbe. Fialková sa vydala za olympionika

Najlepšia slovenská biatlonistka posledných sezón Paulína Fialková sa vydala za účastníka dvoch olympijských hier, bývalého chodca Miloša Bátovského.

24.05.2022 07:30
Paulína Fialková Foto: ,
Koncom apríla sa stala Paulína Fialková Kráľovnou biatlonovej stopy za sezónu 2021/22.
debata (11)

Za miesto najkrajšieho dňa svojich životov si športový pár zvolil Hotel Chateau Belá pri Štúrove. Fialková rozdávala v krásnych svadobných šatách úsmevy na všetky strany a svojim dňom D sa pochválila na sociálnej sieti.

Na svadbe pochopiteľne nemohla chýbať ani slovenská biatlonová reprezentantka Ivona Fialková, ktorá so staršou sestrou zdieľala radostné chvíle.

Zaujímavosťou je, že jednu z prvých reakcií na príspevok Paulíny Fialkovej poslala aj trojnásobná olympijská medailistka a trojnásobná majsterka sveta, talianska biatlonistka Dorothea Wiererová.

Fialkovej manžel Miloš Bátovský štartoval za Slovensko na letných olympijských hrách v Aténach 2004 a v Pekingu 2008.

V prvom prípade skončil na 50 kilometrovej trati časom 3:59:11 hod. na 18. mieste, o štyri roky neskôr obsadil za 4:06:30 hod. 35. pozíciu. V súčasnosti pracuje vo Vojenskom športovom centre Dukla Banská Bystrica.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

11 debata chyba
Viac na túto tému: #biatlon #Paulína Fialková