Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vlhovej súperky bez kombinéz. Na dovolenke odhalili obnažené telá

Američanka Mikaela Shiffrinová dobíjala baterky s priateľom Aleksandrom Aamodtom Kildem v Mexiku, Corinne Suterová si užívala na Filipínach.

12.05.2022 08:01
Mikaela Shiffrinová. Foto:
Mikaela Shiffrinová.
debata (5)

Zamilovaný párik elitných svetových lyžiarov Shiffrinová a Kilde sa rozhodli stráviť dovolenku na pobreží Baja California v Mexiku.

Kilde sa spoločnými chvíľami s najväčšou rivalkou Petry Vlhovej pochválil na Instagrame. „Áno, spálili sme sa,“ uviedol pri jednej z fotografii víťaz malého krištáľového glóbusu za zjazd a super-G.

Aleksander Aamodt Kilde a Mikaela Shiffrinová... Foto: Instagram
Aleksander Aamodt Kilde a Mikaela Shiffrin ukázali spálenú pokožku. Aleksander Aamodt Kilde a Mikaela Shiffrinová ukázali spálenú pokožku.

Na ďalšej snímke Shiffrinová predviedla aj svoju dokonale vyšportovanú postavu pri bazéne s nekonečným okrajom. Párik si zjavne užíval bezstarostné chvíle na mexickom slnku.

Aleksander Aamodt Kilde a Mikaela Shiffrinová... Foto: Instagram
Aleksander Aamodt Kilde a Mikaela Shiffrinová. Aleksander Aamodt Kilde a Mikaela Shiffrinová na pobreží Baja California v Mexiku.

Snímky z trojtýždňovej dovolenky na Filipínach zverejnila aj olympijská víťazka v zjazde, Corinne Sutterová. Prvýkrát ukázala aj nové tetovanie venované práve jej triumfu na hrách v Pekingu.

„Vždy som si hovorila, že ak sa stanem olympijskou víťazkou, nechám si urobiť tetovanie. A keďže poznám profesionála, stihla som to ešte pred odletom,“ okomentovala ozdobu na ľavom predlaktí Suterová.

Corinne Suterová na Filipínach. Foto: Instagram
Corinne Suterová na Filipínach. Corinne Suterová na Filipínach.

Suterová trávila dovolenkové dni so svojím priateľom Angelom. „Bolo to úžasné, mohla som si dobiť baterky,“ uviedla Švajčiarka.

Aktuálne je už späť doma a začala s letnou prípravou. A vynára sa otázka, čo 27-ročnú lyžiarku ešte motivuje súťažiť. Veď má malý krištáľový glóbus zo zjazdu aj super-G.

Vlani zase získala zlato na majstrovstvách sveta a teraz aj olympijské zlato. „Lyžujem preto, že je to moja vášeň a nie kvôli medailám,“ dodala Suterová.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Mikaela Shiffrinová #alpské lyžovanie #Corinne Suterová