Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Trauma po voľne a čoraz plnší kufor. Wiererová spravila dôležité rozhodnutie

Fanúšikovia netrpezlivo očakávali správu o jej budúcnosti. Môžu mať dôvod na radosť. Dorothea Wiererová oznámila, že pokračuje v biatlonovej kariére.

05.05.2022 20:04
Dorothea Wiererová Foto: ,
Dorothea Wiererová.
debata

Tridsaťdvaročná talianska hviezda si ju predĺži minimálne o rok, informujú zdroje z Apeninského polostrova i portál biatlonmag.cz.

„Uvidím, či dokážem dosiahnuť nejaké slušné výsledky, stále sa cítim celkom dobre, aj keď včerajší prvý beh po 45 dňoch bol traumatický,“ prezradila s úsmevom pre médiá na akcii organizovanej jej sponzorom.

Dorothea Wiererová Čítajte aj Božská Dorothea zahodila flintu. Pod kombinézou žije krásne a nežné žieňa

„Musím byť realistická, viem, že to nemusí ísť tak dobre ako v minulosti. Na dovolenke som si uvedomila, že mám stále ten oheň pre biatlon,“ pokračovala po návrate z Ománu.

„Posledné dva roky boli smutné, súťažilo sa bez divákov a my sme sa museli izolovať, aby sme sa vyhli covidu. Verím, že v ďalšej sezóne sa vrátime k normálnemu režimu,“ obzrela sa za uplynulými sezónami dvojnásobná celková víťazka Svetového pohára.

Novinári sa jej pýtali aj na účasť na domácich ZOH 2026 v Cortine d'Ampezzo a Miláne.

Krásna Dorothea Wiererová v obrazoch Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Dorothea Wiererová.

"V posledných dvoch rokoch som veľa premýšľala o budúcnosti. Stále máte v ruke kufor a čím ďalej idete, tým je ťažší kvôli očakávaným výsledkom a tlaku.

Každý od vás niečo čaká. Samotný tréning by vlastne nebol problém. V tomto veku už musíte ísť rok po roku," vyhla sa priamej odpovedi.

Čína Peking ZOH2022 Biatlon vytrvalostné 15 km ženy Fialkov? Čítajte aj Pokračujem! Fialková potiahne minimálne jednu sezónu

Prezradila tiež, že so svojím manželom Stefanom stavajú dom, ktorý by mali dokončiť v priebehu niekoľkých mesiacov.

Neistou bola aj budúcnosť ďalšej veľkej postavy svetového biatlonu Nórky Marty Olsbuovej Röiselandovej. Trojnásobná olympijská šampiónka z Pekingu tento týždeň na instagrame potvrdila, že pokračuje.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk
debata chyba
Viac na túto tému: #Dorothea Wiererová