Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ďalšia Vlhovej súperka končí: Je desivé pomyslieť na to, čo bude ďalej

Po Francesce Marsagliovej sa lúči s kariérou ďalšia súperka Petry Vlhovej v kolotoči Svetového pohára - Erin Mielzynská.

02.05.2022 12:23
Erin Mielzynská Foto: ,
Erin Mielzynská.
debata (2)

Tridsaťjedenročná kanadská lyžiarka sa dočkala jedného víťazstva vo Svetovom pohári, v roku 2012 triumfovala v slalome v Ofterschwangu.

Jej rodná krajina vtedy čakala na výhru v najtočivejšej disciplíne v SP dlhých 41 rokov.

Na pódium sa dostala aj v Záhrebe 2013. Štyrikrát reprezentovala Kanadu na olympijských hrách a bola súčasťou tímu, ktorý získal striebro v tímovej disciplíne na MS 2015.

Francesca Marsagliová Čítajte aj Túži byť mamou. Talianska zjazdárka po 14 rokoch opúšťa Svetový pohár

„Mám pocit, že opúšťam nedokončenú prácu? Áno. Budú mi chýbať krásne aspekty súťaženia? Áno. Cítila som, že je to ideálny čas? Nie. Dokážem nájsť slová, ktoré vysvetlia moje rozhodnutie? Nie. Možno raz,“ napísala na instagrame.

"Odchádzam s vedomím, že som svojej prvej lásky a najväčšej vášni dala vždy maximum. Je desivé pomyslieť na to, ako budú veci pokračovať. (..)

Neviem, aký bude môj konečný cieľ, ale viem, ako sa tam dostanem. Písanie novej kapitoly si budem užívať," dodala účastníčka 138 pretekov SP a naznačila, že jej ďalšie zamestnanie zostane v lyžovaní.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Svetový pohár v alpskom lyžovaní #Erin Mielzynská