Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zvon mám, chýba mi už len krava. Ledecká perlila a našla novú výzvu

Rozhovory po pretekoch či odpovede na tlačových konferenciách sú netuctové a zábavné. Ester Ledecká totiž nemá rada stereotyp.

26.04.2022 09:59
Ester Ledecká Foto: ,
Ester Ledecká počas zjazdárskeho kola v rámci alpskej kombinácie.
debata (1)

Lyžiarska obojživelníčka a olympijská víťazka v snoubordingu i zjazdovom lyžovaní v pondelok zhodnotila uplynulú sezónu. Prevažne v pozitívnom duchu.

"Víkend v Crans Montane bol skvelý. Riešili sme množstvo vecí, ale zašla som dva dobré výsledky a získala dva zvony ako odmenu.

Vždy som ich cela mať doma. Môj dedo priviezol taký zo Švédska a od malička sme ho mali v Špindli. Keď nás mama zvolávala na obed, tak naň zazvonila," povedala Ledecká na včerajšej tlačovej konferencii.

Nakoľko má doma dva zvony za prvé i druhé miesto z Crans Montany, má jasno v tom, kde by chcela v nadchádzajúcej sezóne uspieť.

magoni 2 Čítajte viac Magoni vysvetľoval Rakúšanom výrok o Vlhovej. Jej rivalka sa teší na tvrdú ruku

"Zvony robia obrovský hluk. Keď sme ich niesli, znelo to, ako keby sme naháňali kravy. Neviem, aký bude program ročníka.

Ak sa však pôjde vo Val d'Isere, tam by mal víťaz zjazdu dostať kravu. Keby som nejakú mala, zavesila by som na ňu tie zvony. To by bolo fajn," pokračovala v uvoľnenej nálade Ledecká.

Dvadsaťsedemročná česká reprezentantka priznala, že rovnako ako Petra Vlhová momentálne ešte dolaďuje detaily prípravy i zloženia tímu. K veľkým zmenám by ani v jednom prípade nemalo dôjsť.

Popri všetkých povinnostiach si užije aj výlet na Veľkú cenu F1 v Monaku, kam sa dostane vďaka pozvánke od svojho hlavného sponzora.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

"Veľmi sa teším, vždy tam pozvú len olympijských víťazov, vypravia pre nás špeciálne lietadlo. Bude to pekný zážitok.

A komu fandím? Asi Maxoxi Verstappenovi a Red Bullu. Je to taká povinnosť," zasmiala sa Ledecká.

Napriek tomu, že sa aktívne venuje dvom športom súčasne, v oboch patrí do užšej či širšej svetovej špičky. Ledecká sa však chystá na ďalšiu výzvu.

"Dostala som pozvánku na preteky vo windsurfingu v zátoke Le Défi. Uvidíme, či sa tam pôjdem len pozrieť, alebo aj súťažiť.

Keď nemám preteky, stále chcem s niekým súperiť. Otec je vo windsurfingu ťažký súper. Ak preteky naozaj pôjdem, tak to bude na krv. Buď vyhrám alebo zomriem," uzavrela Ledecká.

Lyžiarky s najvyššími zárobkami v SP 2021/22 Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Minulý rok som bola krehká ako rastila, teraz...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #zjazdové lyžovanie #Ester Ledecká #Svetový pohár v alpskom lyžovaní 2021/2022