Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kollár odletel za Vlhovou. Koho zobral so sebou?

Od včera vie, že obhajoba lanského triumfu vo Svetovom pohári sa jej nepodarí a druhú veľkú guľu v kariére tento rok nezíska. Zvyšné preteky si tak môže užiť bez tlaku či stresu.

18.03.2022 10:23
SR Kollár Vlhová Foto: ,
Predseda Národnej rady SR Boris Kollár (Sme rodina) a slovenská lyžiarka Petra Vlhová, víťazka veľkého krištáľového glóbusu v zjazdovom lyžovaní za sezónu 2020/2021 pózujú počas prijatia na Bratislavskom hrade v marci 2021.
debata (25)

Petra Vlhová zakončí ročník 2021/22 ako druhá najlepšia lyžiarka sezóny.

Rozhodnutie prišlo vo štvrtkovom super G, v ktorom Mikaela Shiffrinová brala druhé miesto a pred Slovenkou získala nedostižný náskok.

odkaz Foto: Pravda
Kalendár Petry Vlhovej v sezóne 2021/2022.

Pretekárky na finále SP v Courcheveli absolvujú okrem dnešnej tímovej súťaži aj sobotný slalom a nedeľňajší obrovský slalom.

Vlhovú, ktorá si v sobotu preberie malý krištáľový glóbus za celkový triumf v slalome, povzbudí v záverečných pretekoch ročníka aj dvojica politikov.

„Predseda NR SR Boris Kollár sa spolu s poslancom NR SR Jánom Krošlákom cez víkend zúčastnia na Finále Svetového pohára v alpskom lyžovaní, aby osobne podporili našu úspešnú lyžiarku Petru Vlhovú,“ informoval tlačový odbor Kancelárie Národnej rady.

Sobotný slalom štartuje 1. kolom o 10.30, druhé sa začína o 13.30. Nedeľný obrák má štartové časy 09.00 a 12.00 h.

25 debata chyba
Viac na túto tému: #Petra Vlhová #Boris Kollár #Ján Krošlák