Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Po ťažkom ochorení neuveriteľný Sölden. Ponaháňa Vlhovú?

S blížiacou sa prvou zastávkou Svetového pohára alpských lyžiarok fanúšikovia s napätím sledovali, či sa v rakúskom stredisku predstaví aj Michelle Gisinová.

05.11.2021 08:03
Vlhová Foto: ,
Petra Vlhová (vpravo) na snímke z marca 2018 po treťom mieste v kombinácii Svetového pohára v Crans Montane. Michelle Gisinová skončila druhá, v strede víťazka Federica Brignoneová.
debata

Ako sme informovali, po prekonaní koronavírusu stopla švajčiarsku univerzálku v polovici prípravy na novú sezónu infekčná mononukleóza.

Pred niekoľkými týždňami priznala, že sa často cítila ako malé dieťa. „Spať, jesť a opäť spať, na viac som často nemala silu,“ opísala náročné chvíle.

Vlhová Shiffrin Čítajte viac Nemci, prepáčte. Vlhová ide proti prúdu, toto sa jej nepáči

Inokedy zhovorčivá lyžiarka sa následne sa odmlčala, no po prvom podujatí nového ročníka sa už podelila so svojimi dojmami.

V obrovskom slalome skončila na 25. mieste so stratou 3,62 sekundy na víťazku. Ako však píšu vo Švajčiarsku, o výsledok v tomto prípade nešlo.

„Začiatkom septembra by som ani len nepomyslela na to, že v Söldene odštartujem,“ povedala pre Blick. Považuje za neuveriteľné, že sa jej to podarilo.

Favoritky na zisk veľkého glóbusu 2021/2022 Fotogaléria - 8 fotiek Všetky fotky
Marta Bassinová v predošlej sezóne zničila...

S novinármi sa olympijská šampiónka v kombinácii rozprávala s veľkými slnečnými okuliarmi na očiach. „Vyzerajú trochu smiešne,“ reagovala. No mala na ne dôvod.

Ostré slnečné svetlo a všadeprítomný cirkus ju dokážu unaviť.

„Ale je to oveľa lepšie. Keď som išla do reštaurácie a niekto rozprával pri vedľajšom stole zároveň so mnou, takmer som to nevydržala,“ uviedla priateľka lyžiara Lucu de Aliprandiniho.

Petra Vlhová Čítajte viac Vlhová odletela do Fínska, tím ocenil výhodu. Štart v Lechu je otázny

Bol jednou z najväčších opôr Gisinovej pri ťažkých momentoch.

„Nebolo to pre ňu ľahké. Aj ja som pozitívny človek, no mal som silné zmeny nálad a aj keď som nechcel, dostavil sa negativizmus,“ povedal Talian.

To je však už minulosťou. Aj Gisinová sa snaží pozerať na svet už len optimisticky.

odkaz Foto: Pravda
Kalendár Petry Vlhovej v sezóne 2021/2022.

Uvedomuje si, že ťažká choroba bola pre ňu dnom, z ktorého sa teraz dostáva. „Bude to ešte lepšie. Dúfajme, že to takto zostane.“

Na instagrame povzbudila 27-ročnú rodáčku zo Samedanu aj Mikaela Shiffrinová. „Hurá na veľké kroky,“ napísala k jednej z jej fotografií.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk
debata chyba
Viac na túto tému: #Svetový pohár v alpskom lyžovaní #Michelle Gisinová