Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Mazeová pri Vlhovej je výmysel novinára. Top favoritom je...

Odpoveď na túto otázku zaujíma predovšetkým fanúšikov na Slovensku. Keďže je však Petra Vlhová svetovou hviezdou, radi by ju poznali aj priaznivci alpského lyžovania za hranicami.

26.04.2021 06:18
Petra Vlhová Foto: ,
Petra Vlhová.
debata (7)

Znie jednoznačne: kto bude novým trénerom majiteľky veľkého glóbusu?

Médiami sa už premleli rôzne mená. Medzi ne sa zaradil aj Andrea Massi. Talian však pre slovinský portál siol.net už poprel, že by bol s tímom Vlhovcov v kontakte.

Petra Vlhová Boris Vlha Čítajte viac Magoni? Vlhová bola na limite, kritika je už len perličkou na záver

A tým padla možnosť, že by sa po boku Liptáčky objavila v novej sezóne aj legendárna Tina Mazeová, ktorú Massi v minulosti viedol a v súčasnosti je jej manželom.

„Talianske aj slovenské médiá spočiatku špekulovali o tom, že Massi sa stane Vlhovej trénerom a Mazeová v ňom bude pôsobiť v pozícii konzultantky. V tejto chvíli sa však zdá, že išlo len o bujnú fantáziu novinára,“ tvrdia Slovinci.

Massi ani dvojnásobná olympijská šampiónka údajne s Vlhovcami neboli v žiadnom kontakte.

Petra Vlhová Čítajte viac Ako to bolo s Magoniho koncom? Vlhová buchla po stole a vyhodila ho

Ten, s kým mal Igor Vlha, otec elitnej lyžiarky, rokovať, je Mauro Pini. Švajčiar bol v tíme Mazeovej v pamätnej sezóne 2013/2014.

Ku konečnej dohode vraj ešte neprišlo. Napriek tomu zostáva Pini najhorúcejším kandidátom na uvoľnený post po Liviovi Magonim. Tým druhým je Rakúšan Klaus Mayrhofer.

Petra Vlhová Čítajte viac Chýba mi posledný krok, priznáva Vlhová. Čo povedala k novému trénerovi?

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #zjazdové lyžovanie #Petra Vlhová #Tina Mazeová #alpské lyžovanie #Svetový pohár v alpskom lyžovaní #Andrea Massi #Mauro Pini