Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

O uchádzača menej. Jeden z trénerov odmietol ponuku od Vlhovcov

Talian Paolo Deflorian vypadol zo zoznamu uchádzačov o post trénera slovenskej zjazdárky Petry Vlhovej.

22.04.2021 13:14
SR Slovensko Lyžovanie SP obrovský slalom Vlhová Foto: ,
Petra Vlhová pózuje na pódiu s trofejou po víťazstve v obrovskom slalome Svetového pohára alpských lyžiarok v Jasnej.
debata (13)

Podľa webu neveItalia.it ponuku čerstvej víťazky Svetového pohára mal odmietnuť zo súkromných dôvodov, keďže mu do rodiny pred časom pribudli dvojičky.

Deflorian zároveň doplnil, že zostáva pracovať v početnejšom tíme talianskej ženskej reprezentácie pod vedením Gianlucu Rulfiho, na starosti tam bude mať najmä prípravu v obrovskom slalome.

vlhová Čítajte viac Možný tréner Vlhovej? Mazeovú potiahol k zlatu, Gutová ho kritizovala

Rovnaký taliansky zdroj nedávno informoval, že najväčším kandidátom v tíme Petry Vlhovej na miesto uvoľnené Liviom Magonim je Švajčiar Mauro Pini.

Otec Petry Vlhovej a šéf tímu Igor Vlha vzápätí však dementoval správu o blízkosti angažovania Piniho ako hlavného trénera.

„Ešte to nie je definitívne. Rokovali sme s Pinim, ale ešte sme sa nedohodli. V hre sú okrem neho ďalší traja tréneri,“ uviedol minulý týždeň Igor Vlha pre Sportnet.sk.

Vlhovej cesta za veľkým glóbusom v sezóne 2020/21 Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Cesta Petry Vlhovej za veľkým glóbusom v...

Vlhová pod Magoniho vedením získala okrem veľkého glóbusu za celkový triumf vo Svetovom pohári 2020/2021 aj dva malé krištáľové glóbusy v sezóne 2019/2020.

Počas päťročnej spolupráce s talianskym odborníkom na jej konto tiež pribudlo šesť medailí z majstrovstiev sveta – striebro v tímovej súťaži v St. Moritzi 2017, komplet v Aare 2019 (zlato v obrovskom slalome, striebro v kombinácii a bronz v slalome) a dve strieborné medaily z Cortiny d'Ampezzo 2021 (kombinácia a slalom).

13 debata chyba
Viac na túto tému: #Petra Vlhová #Svetový pohár v alpskom lyžovaní #Paolo Deflorian