Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tak takto to je? Exkolega vysvetľuje Magoniho čudné spôsoby

Livio Magoni je v lyžiarskom svete známa firma. Keď svetové médiá oznamovali, že jeho spolupráci s Petrou Vlhovou je koniec, označili ho prívlastkom okázalý.

08.04.2021 21:12
Magoni Vlhová Foto: ,
Petra Vlhová a jej bývalý tréner Livio Magoni.
debata (14)

Pre slovinský web sio1.net čo to o rodákovi z Bergama porozprával aj Andrea Massi, človek, ktorý mu šéfoval v tíme Tiny Mazeovej.

Na Taliana mal pekné, ale aj prísne slová, Massi uznáva, že Magoni je veľký odborník, ktorý má však problém s komunikáciou.

„Magoni je skvelý expert, ale mám pocit, že má rodinný komplex. Jeho sestra Paola je olympijskou víťazkou a brat Oscar je úspešným bývalým futbalistom a trénerom. Rozprávali sme sa o tom, vyzerá to, ako keby len túžil po pozornosť,“ prezradil Massi svoje skúsenosti so svojim krajanom.

Hovorí, že Magonimu sa občas stane, že si dá vlastný gól. Taký bol podľa neho aj rozhovor pre Corriere della Sera. „Ale možno to bol jeho spôsob, ako ukončiť päťročný vzťah s Petrou. Od nás odišiel podobne,“ podotkol Massi.

Napriek tomu si o Magonim myslí, že s 25-ročnou Liptáčkou dosiahol veľmi veľa. „Je to jeho zásluha. Aj preto, že Vlhová je menej talentovaná ako Tina. Povedal som mu to. A tiež zagratuloval. Občas by sa však mal aspoň na chvíľku zastaviť,“ dodal Massi.

14 debata chyba
Viac na túto tému: #Petra Vlhová #Livio Magoni #Andrea Massi