Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vlhová túžila po lietadle. Zaplatili sme, priznáva zámožný Slovák

Hoci počas sezóny zarobila vďaka skvelým výkonom na prémiách takmer 450 000 švajčiarskych frankov (cca 410 000 eur), bez podpory sponzorov sa Petra Vlhová nezaobíde.

30.03.2021 09:27
Taliansko Alpské Lyžovanie MS Super G Ženy Vlhová Foto: ,
Petra Vlhová.
debata (78)

Slovenská superstar spojila svoje meno s viacerými úspešnými značkami a jednou z nich je aj najväčšia domáca stávková spoločnosť.

Jej prevádzkový riaditeľ Roman Berger, ktorý spolu s otcom Ottom Bergerom patria do rebríčka najbohatších Slovákov, nedávno poskytol zaujímavý rozhovor pre magazín Forbes.

Petra Vlhová s veľkým glóbusom v Bratislave Fotogaléria - 7 fotiek Všetky fotky
Petra Vlhová s otcom Igorom na tlačovej...

„Uzavreli sme zmluvu, podľa ktorej sme jedným z najvýznamnejších sponzorov Petry. Propaguje našu značku na svojom oblečení, na sociálnych sieťach, vystupuje v našich televíznych spotoch. A v tej neoficiálnej časti prevláda ľudské hľadisko, aby cítila, že sa na nás môže spoľahnúť,“ uviedol šéf Niké pre Forbes .

Berger junior opísal aj historku, ako firma nad rámec zmluvy zaplatila Vlhovej súkromné lietadlo.

"Petra v jednom z rozhovorov spomenula, že ju čaká komplikovaný presun z pretekov vo fínskom Levi a na ceste do Lechu v Rakúsku bude musieť stráviť, myslím, dva dni v aute. So smiechom ešte dodala, že by uvítala súkromné lietadlo.

Upozornili ma na to chlapci z marketingu a naša reakcia z vedenia bola, aby sme jej ho zabezpečili a pomohli jej šetriť sily v náročnom programe," vysvetlil.

Na snímke súkromné lietadlo, ktorým Petra... Foto: TASR, Milan Kapusta
lietadlo vlhová Na snímke súkromné lietadlo, ktorým Petra Vlhová priletela z MS v Cortine d'Ampezzo na letisko Poprad - Tatry.

Fanúšikovia sa sumu, ktorou Niké podporuje Vlhovú, nedozvedia.

„Cenu nemôžem povedať, ide o obchodné tajomstvo. Je to však naša najväčšia hviezda, ktorú sponzorujeme. Ja si považujem, že sme Petru podporovali na ceste stať sa celkovou víťazkou Svetového pohára a nesnažíme sa o spoluprácu až teraz, keď ten veľký úspech dosiahla,“ dodal Berger.

78 debata chyba
Viac na túto tému: #lietadlo #Petra Vlhová #Nike #sponzor