Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vlhová reaguje na Magoniho: Jeho slová ma zasiahli, budeme to riešiť

Tréner Petry Vlhovej Livio Magoni v rozhovore pre talianske noviny Corriere della Sera naznačil úskalia ich spolupráce. Tí, ktorí čítajú medzi riadkami, už hovoria o rozchode.

25.03.2021 15:00
Petra Vlhová Foto:
Petra Vlhová s veľkým glóbusom za celkový triumf vo Svetovom pohári.
debata (107)

„Som zmätený. Mohol by to byť čas na rozlúčku po historickom úspechu. Keď však pomyslím na deti a mladých zo Slovenska, odchodom by som ich zradil. V tíme budú zmeny, moja pozícia je silná. Čoskoro sa rozhodne," zamiešal Talian kartami Magoni pred skúseným novinárom Flaviom Vanettim.

Podľa jeho slov sa zdá, že sebavedomý Talian v istých otázkach a momentoch naráža na šikovnú a silnú rodinu Vlhovcov. S Mazeovou vraj podobné problémy riešiť nemusel.

Vlhovej cesta za veľkým glóbusom v sezóne 2020/21 Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Cesta Petry Vlhovej za veľkým glóbusom v...

„Obe sú divoké šelmy. Tina však bola kompletnejšia lyžiarka – na svahu aj mimo neho. Chýba mi viacero vecí – od manažéra i rodiny. Správne slovo je, bez urážky, ignorácia. S tým nemôžem nič spraviť,“ posťažoval sa Magoni.

„To určite nie, ale faktom je, že keď sa spojíte s ňou, spojíte sa s celou rodinou. Petrin problém je v tom, že pokiaľ nemá hlavu nastavenú správnym smerom, musíte zasiahnuť. Inak všetko zahodí. Je ako srnec – keď urobíte chybu pri približovaní sa k nemu, utečie,“ porovnával.

Slovenská šampiónka dnes zareagovala na sociálnej sieti.

"Negatívne vyjadrenia môjho trénera Livia Magoniho v talianskych médiách, s ktorými ma novinári konfrontujú posledných 24 hodín, nás všetkých zasiahli v čase absolútnej radosti.

Ja sa neznížim k tomu, aby som ich komentovala bez toho, aby sme sa o tom všetci navzájom neporozprávali a nevyjasnili sme si tak svoje postoje," napísala.

Naplnením sna o veľkom krištáľovom glóbuse som vo svojej kariére dosiahla prelom, ktorý pre mňa osobne znamená aj...

Uverejnil používateľ Petra Vlhova Štvrtok 25. marca 2021

"Každý tím, rovnako ako rodina, má svoje vnútorné problémy a počas sezóny nabitej emóciami ich máme aj my. Vždy sme však naše rozpory a rozličné názory vedeli využiť na posilnenie nášho tímu.

A ak by sme to nerobili lepšie ako naši konkurenti, nikdy by sme najvzácnejšiu lyžiarsku trofej nezískali a tak ako vždy doteraz, nebudeme interné záležitosti a vnútornú stratégiu nášho tímu riešiť cez médiá," dodala.

VIDEO: Aké sú plány Petry Vlhovej do budúcna?

Video
107 debata chyba
Viac na túto tému: #Petra Vlhová #Livio Magoni