Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Rozbitá pera, krv z nosa. Vlhová spadla v Jasnej, no pokračovala v tréningu

Ako sme informovali, Petra Vlhová po prílete z majstrovstiev sveta v Cortine d'Ampezzo trénovala v Jasnej, kde sa cez víkend 6. a 7. marca uskutoční obrovský slalom a slalom Svetového pohára.

23.02.2021 08:22
Petra Vlhová Foto: ,
Petra Vlhová.
debata (8)

Pondelkový tréning sprevádzala nepríjemnosť. Slovenská lyžiarka nepríjemne spadla a poranila si tvár, informoval Sportnet.

Zranenia, našťastie, nie sú vážne a návrat do Talianska na najbližšie štarty v rýchlostných disciplínach SP v stredisku Val di Fassa nie sú ohrozené. V piatok a v sobotu je na programe zjazd, v nedeľu super G.

„Petra spadla, má rozbitú peru, trošku jej tiekla krv aj z nosa. Nič jej nezašívali, je v poriadku, zajtra normálne trénujeme,“ citoval v pondelok večer spomínaný zdroj Vlhovej brata a člena tímu Borisa Vlhu.

Vlhová vedie boj o veľký krištáľový glóbus o 42 bodov pred jednou z najvýraznejších postáv uplynulého svetového šampionátu Švajčiarkou Larou Gutovou-Behramiovou.

Do Jasnej začnú prichádzať tímy od 2. marca. Zatiaľ jedinú špeciálnu požiadavku mali Švajčiari. Všetci vrátane Vlhovej súperiek Gutovej-Behramiovej a Michelle Gisinovej budú kvôli zvýšeniu bezpečnosti bývať v izbách po jednej.

Preteky v Nízkych Tatrách budú bez divákov, podľa Covid automatu nie je prítomnosť priaznivcov možná.

VIDEO: Dojmy dvojnásobnej medailistky z MS Petry Vlhovej po prílete do Popradu.

Video
8 debata chyba
Viac na túto tému: #Petra Vlhová #Svetový pohár v alpskom lyžovaní