Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vlhová sa pripravovala so Švajčiarkou. Pozrite si štartovú listinu

Petra Vlhová vyhrala v tejto sezóne štyri preteky Svetového pohára v zjazdovom lyžovaní, ale ani raz to nebolo v obrovskom slalome. Túto štatistiku sa pokúsi zmeniť počas najbližšieho víkendu v slovinskej Kranjskej Gore, kde budú na programe štvrtý a piaty ženský obrovský slalom sezóny 2020/2021.

15.01.2021 18:00
Rakúsko SR Lyžovanie SP obrovský Vlhová Foto: ,
Petra Vlhová.
debata (5)

Dvadsaťpäťročná Liptáčka je pred nimi líderkou celkového poradia SP, ale v hodnotení obrovského slalomu je až na šiestom mieste.

Za obhajkyňou malého glóbusu Taliankou Federicou Brignoneovou zaostáva o 85 bodov.

Do dvojice pretekov opäť bez účasti fanúšikov pôjde Vlhová aj s ambíciou odčiniť „až“ štvrté miesto z nedávneho večerného slalomu vo Flachau.

"Vlhová sa určite pokúsi vylepšiť svoje umiestnenie z Flachau. Trénovala v Tarvisiu na rovnakom kopci ako Švajčiarka Gutová-Behramiová a Slovinka Hrovatová.

Obrovské slalomy v Kranjskej Gore budú nesmierne dôležité aj preto, že už o mesiac bude Vlhová v talianskej Cortine obhajovať titul majsterky sveta v tejto disciplíne.

A vo Svetovom pohári zasa Slovenka bude čeliť útokom Shiffrinovej a Gisinovej. Medzi adeptkami na víťazstvo budú aj Talianky Brignoneová a Basinová," napísal taliansky portál NeveItalia.

Prvé kolo odštartuje pred Shiffrinovou

Vlhová sa v 1. kole sobotňajšieho obrovského slalomu (od 11.00 h) predstaví s číslom 5. Pozrite si kompletnú štartovú listinu.

Štartová listina 1. kola obrovského slalomu v... Foto: FIS
Štartová listina Štartová listina 1. kola obrovského slalomu v Kransjkej Gore.
Štartová listina 1. kola obrovského slalomu v... Foto: FIS
Kranskej Gore Štartová listina 1. kola obrovského slalomu v Kransjkej Gore.

Druhé kolo sa v sobotu uskutoční o 14.00 h. V nedeľu vyrazia pretekárky do 1. kola od 9.15 h a do druhého o 12.15 h. Očakáva sa slnečné počasie, výrazne mínusové teploty a ľadová trať.

Večerný slalom vo Flachau s Petrou Vlhovou a spol. Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Petra Vlhová v cieli po 2. kola slalomu vo...
5 debata chyba
Viac na túto tému: #Petra Vlhová #Svetový pohár v alpskom lyžovaní