Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dráma v Oberhofe. Hviezda po streľbe zaľahla do snehu ako bez života

Boli to nepekné zábery. Počas šprintu Svetového pohára biatlonistek v nemeckom Oberhofe kamery sledujúce výjazd pretekárok zo strelnice zaznamenali pri trati bezvládne ležiacu Nórku Ingrid Tandrevoldovú. Dramaticky vyzerajúca situácia bude mať zrejme šťastný koniec.

14.01.2021 19:04
debata (8)

24-ročná biatlonistka pri streľbe postojačky raz minula, napriek tomu sa pohybovala na priebežnom deviatom mieste. Lenže zrazu z výsledkovej listiny zmizla. To sa jej už pri trati snažil pomôcť hlúčik ľudí.

„S Ingrid to teraz vyzerá už dobre,“ upokojoval fanúšikov pre nórsku televíziu NRK manažér nórskeho tímu Per Arne Botnan.

„Áno, už je na tom lepšie. Ambulancia ju previezla späť do arény a je v starostlivosti fyzioterapeuta. Uvidíme, ako sa jej stav bude vyvíjať ďalej,“ doplnil kouč Sverre Waaler Kaas.

Čo sa vlastne dvojnásobnej majsterke sveta stalo?

„Ťažko povedať. Mala trochu šok. Na poslednej streľbe zadržala dych o niečo dlhšie. Pri výjazde z trestného kola zistila, že s ňou nie je všetko stopercentne v poriadku, a ľahla na zem vedľa trate,“ opísal situáciu Kaas.

Problémy tímovej kolegyne robili starosti aj víťaznej Tiril Eckhoffovej. „Z víťazstva mám veľkú radosť, ale mám aj strach o Ingrid. Len dúfam, že nejde o nič vážne. Je to moja dobrá kamarátka a to, čo sa jej stalo, nie je vôbec pekné,“ vravela Eckhoffová.

8 debata chyba
Viac na túto tému: #Ingrid Tandrevoldová