Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Mikaela pred 20 rokmi. Pozrite si doteraz nezverejnené zábery z jej detstva

Zostaň milý, mysli na iných a zabávaj sa. Také bolo jedno z kréd otca Mikaely Shiffrinovej Jeffa, ktorý vo februári tragicky zahynul. Lyžiarska superhviezda zažíva prvé Vianoce bez neho.

25.12.2020 08:46
debata
Dojatá Mikaela Shiffrinová po víťazstve Fotogaléria - 8 fotiek Všetky fotky
Dojatá Mikaela Shiffrinová v cieli...

V Amerike si deti musia počkať na darčeky až do rána 25. decembra a práve s touto radostnou spomienkou sa podelila Shiffrinová na sociálnych sieťach.

"Zajtra ráno… pred vyše 20 rokmi. Niekedy je pekné obzrieť sa za spomienkami, však? Dúfam, že všetci majú také pekné Vianoce, ako sa len dá.

Pre tých, ktorí prežívajú ťažké chvíle, posielam svoju lásku," napísala 25-ročná rodáčka z Vailu v Colorade k videu z detstva pri stromčeku:

Dvojnásobná olympijská šampiónka ešte predtým publikovala aj zábery, v ktorých sa mihla pri lyžiarskych začiatkoch a pri otcovi. Po Jeffovi Shiffrinovi pomenovali fond pre lyžiarov a snoubordistov z USA poznačených koronakrízou. Výťažok pomôže aj v príprave reprezentantov na ZOH v Pekingu.

Shiffrinová vynechala októbrový začiatok sezóny SP pre problémy s chrbtom. Po návrate v polovici decembra sa postavila po obrovskom slalome v Courcheveli na najvyšší stupienok.

Podľa jej vlastných slov však v tejto sezóne celkové poradie nie je témou a bude sa sústrediť na technické disciplíny.

debata chyba
Viac na túto tému: #Mikaela Shiffrinová