Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Milé vyznanie. Začiatky na Slovensku neboli rozprávkové, ale...

V Rusku ju nechceli. Bola nazvyš. Nezmestila sa do reprezentácie, a tak jej manžel Daniel hľadal miesto, kde by hviezda jeho manželky mohla zažiariť naplno. Našlo sa - pod Tatrami.

24.12.2020 12:47
Kuzmina Foto: ,
Anastasia Kuzminová.
debata (10)

Anastasii Kuzminovej slovenský národ ďakuje za mnohé nezabudnuteľné zážitky. Niekdajšia biatlonová reprezentantka mu darovala napríklad poltucet medailí (3 zlaté a 3 strieborné) zo zimných olympijských hier či kompletnú medailovú zbierku z majstrovsti­ev sveta.

V stredu to bolo presne trinásť rokov, čo Kuzminovci so šesťmesačným synom Jelisejom prišli z rodného Ruska do Banskej Bystrice. Nová krajina, nový domov, nové ťažkosti…

Kuzminová na sociálnej sieti poslala Slovákom milé vyznanie a poďakovala sa im za to, že jej rodine pomohli zvyknúť si v novej kultúre.

„Vtedy som si povedala, že sa chcem zoznámiť s tradíciami a zvykmi ľudí, ktorí tu bývajú. Užívala som si niekoľko dní v rozprávkovej nálade, ale začiatky vôbec neboli rozprávkové…“ napísala Kuzminová.

Vianoce 2007 vyzerali v jej domácnosti úplne inak ako dnes.

„Bez stromčeka, bez darčekov, bez štedrovečernej večere. Bolo to však o nás. O tom, že sme spolu a šťastní. Tak, ako to má na Vianoce byť,“ doplnila Kuzminová.

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #Anastasia Kuzminová