Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Neymar: Chcem si užiť pocit, keď budem znovu s Messim v jednom tíme

Brazílsky futbalista Neymar z Paríža St. Germain vyjadril túžbu opäť si zahrať v jednom tíme s Lionelom Messim. Vyhlásil to po stredajšom víťazstve v Lige majstrov na ihrisku Manchestru United 3:1.

03.12.2020 10:07
Messi, Neymar, Foto: ,
Lionel Messi a Neymar.
debata

Predtým, než 28-ročný Brazílčan v roku 2017 prestúpil z FC Barcelona do PSG za rekordných 222 miliónov eur, odohral po Messiho boku štyri sezóny: „Naozaj to chcem, užiť si ten pocit, že s ním môžem byť opäť na ihrisku. Mali by sme to spraviť už budúci rok.“

Barcelonu, ktorá sa Neymara pokúšala získať späť už v roku 2019, však v súčasnosti trápia finančné problémy spôsobené pandémiou koronavírusu a na ich pokrytie musela dokonca hráčom skresať platy o 122 miliónov.

15 hviezd budúcnosti podľa Lionela Messiho Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
1. Trent Alexander-Arnold (Anglicko, Liverpool)...

Návrat do Katalánska je preto veľmi nepravdepodobný a reálnejší je scenár s Argentínčanovým odchodom, ktorý sa skloňoval už počas leta.

Favoritom na jeho získanie bol anglický Manchester City, no alternatívou pre čoskoro 34-ročného futbalistu by mohol byť aj PSG. „Môže hrať na mojej pozícii, nie je problém. Pokojne ma nechajte sedieť na lavičke,“ uviedol Neymar.

O Messiho osude môžu viac napovedať voľby nového prezidenta klubu, ktoré sa uskutočnia 24. januára. Katalánci hľadajú nového šéfa po tom, ako v auguste odstúpil z funkcie Josep Maria Bartomeu.

debata chyba
Viac na túto tému: #Neymar #fc barcelona #Lionel Messi