Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vlhová si na duel so Shiffrinovou počká dlhšie. V Rakúsku nie je sneh

Preteky Svetového pohára v zjazdovom lyžovaní v rakúskom stredisku Zürs pri dedinke Lech am Arlberg sa uskutoční o dva týždne neskôr v porovnaní s pôvodným plánom.

04.11.2020 17:04
Petra Vlhová Foto: ,
Ilustračné foto
debata

Súťaže v paralelnom slalome mužov aj žien zavítajú do Rakúska namiesto 13. a 14. novembra až 26. a 27. novembra. Ako informuje rakúsky web orf.at, dôvodom je nedostatok snehu v uvedenej lokalite.

Spomenuté preteky bude Rakúsko hostiť napriek tomu, že rakúska vláda zaviedla v dôsledku pandémie koronavírusu do konca novembra druhý „lockdown“. Paralelné slalomy mužov a žien však dostali výnimku rovnako ako iné profesionálne športy na území Rakúska. Súťažiť sa bude v súlade s prísnymi epidemiologickými opatreniami a najmä bez účasti divákov.

Veľké ambície bude mať tradične aj Slovenka Petra Vlhová, ktorá je navyše aj obhajkyňa malého glóbusu v paralelných disciplínach.

Vlhová vstúpila do sezóny SP 2019/2020 tretím miesto v obrovskom slalome na ľadovci v rakúskom Söldene, kde sa jej v minulosti nezvyklo veľmi dariť. Zapísala si prvých 60 bodov do hodnotenia SP a v stredisku Zürs pri avizovanej neúčasti Mikaely Shiffrinovej bude môcť svoje bodové konto ešte výraznejšie vylepšiť.

Najlepšie zarábajúci športovci podľa Forbesu Fotogaléria - 51 fotiek Všetky fotky
50. Paul Pogba (Fran./futbal/28,5 mil. USD).
debata chyba
Viac na túto tému: #Petra Vlhová