Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dvojnásobný majster sveta v snoubordkrose neprežil rybačku

Austrálsky snoubordista Alex Pullin tragicky zahynul počas rybačky neďaleko Palm Beach pri letovisku Gold Coast v štáte Queensland.

08.07.2020 11:16
Alex Pullin Foto: ,
Alex Pullin.
debata (3)

Dvojnásobný majster sveta v snoubordkrose mal iba 32 rokov. Podľa viacerých zahraničných médií ho vytiahli z vody v bezvedomí a záchranárom sa už nepodarilo ho oživiť. Informáciu oficiálne potvrdila Austrálska federácia lyžovania a snoubordingu.

„Snow Australia je šokovaná a zarmútená náhlym odchodom trojnásobného olympionika Alexa Pullina, ktorý dnes ráno prišiel o život počas rybolovu pri Gold Coast. Alexovej rodine, jeho kamarátom aj podporovateľom vyjadrujeme najhlbšiu sústrasť. Alex bol milovaným členom komunity Snow Australia a veľmi nám bude chýbať,“ píše sa vo vyhlásení Austrálčanov.

Pullin vyhral snoubordkros na majstrovstvách sveta v španielskej La Moline 2011 aj o dva roky neskôr v kanadskom Stonehame. Na zimných olympijských hrách bol trikrát, ale najďalej sa dostal do štvrťfinále. V Soči 2014 bol vlajkonosičom austrálskej výpravy. Informoval o tom aj portál ORF.

Športovci, ktorí zvádzali boj s ALS Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Steve Gleason bol hráčom amerického futbalu....
3 debata chyba
Viac na túto tému: #Alex Pullin