Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vyšťavená kráľovná zvažuje koniec. Manžel pred ňou skrýva čokoládu

Po náročnej sezóne si vychutnáva oddych. Poctivo sa zdržiava doma, kde si konečne môže prečítať listy od fanúšikov.

28.03.2020 10:59
debata
Dorothea Wiererová s glóbusmi v Kontiolahti. Foto: TASR/AP, Jussi Nukari
Dorothea Wiererová Dorothea Wiererová s glóbusmi v Kontiolahti.

Dorothea Wiererová je víťazkou posledných dvoch ročníkov Svetového pohára biatlonistiek. Talianska kráska budúci piatok oslávi tridsiatku a nahlas sa zamýšľa nad ďalšími krokmi v kariére.

Okrem biatlonových tratí je hviezdou aj na sociálnej sieti Instagrame. Sleduje ju až 544-tisíc priaznivcov, ale až teraz sa s nimi spojila prostredníctvom živého videa. V jednej z odpovedí spomenula aj to, že čaká na krištáľový glóbus, ktorý jej má priniesť domov kuriér.

Ako vyzerali jej uplynulé dva týždne po návrate zo záverečného podujatia v Kontiolahti?

„Prvých pár dní som len spala, jedla, sledovala televíziu, čítala som si všetko na sociálnych sieťach a venovala som sa aj domácim prácam. Roztriedila som si svoje zimné bundy, ktorých mám asi štyridsať. Po príchode z Fínska som bola fyzicky aj psychicky zničená. Spávam do jedenástej či dvanástej. Znamená to, že som naozaj unavená,“ citovala jej slová La Stampa.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Ore 19.00 Finalmente sono riuscita a rotolare giù dal divano e togliermi il pigiama #truestory Pulizie

Príspevok, ktorý zdieľa ᴰᴼᴿᴼᵀᴴᴱᴬ ᵂᴵᴱᴿᴱᴿ ️️ (@dorothea_wierer),

Nečudo, na triumf vo Svetovej pohári sa poriadne nadrela. V celkovom hodnotení zdolala nórsku rivalku Tiril Eckhoffovú len o sedem bodov, rozhodlo sa až na finálovej zastávke kolotoča.

Trojnásobná majsterka sveta momentálne na biatlon nemyslí. Dokonca pripustila možnosť, že v prestížnom seriáli nebude pokračovať.

„Stále nie som rozhodnutá. Som naozaj vyšťavená, už pri pomyslení na návrat do tréningu trpím. Prišlo mi veľa listov od fanúšikov, ktoré mi mama starostlivo schovala a môžem si ich prečítať. Je vtedy šťastnejšia, ako keď získavam trofeje,“ vravela pobavene.

Dopraje si aj čokoládu? „Môj manžel Stefano ju predo mnou schováva. Zatiaľ som sa nepostavila na váhu, ale myslím si, že som pribrala dva kilogramy. V najbližších dňoch sa pustím do tréningu, šport je síce najdôležitejšou, ale nie jedinou vecou v mojom živote,“ zdôraznila.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Orange day @huaweimobileit #adv #takenwithhuawei #huaweiP30Pro

Príspevok, ktorý zdieľa ᴰᴼᴿᴼᵀᴴᴱᴬ ᵂᴵᴱᴿᴱᴿ ️️ (@dorothea_wierer),

Netrpí, keď trávi toľko času doma? „Možno to vyznie zvláštne, ale nie. Som rada, keď si môžem takto odpočinúť. Chcela som ísť na dovolenku do Ománu, mala som šťastie, že som nič nezaplatila. Pár dní si doprajem relax pri Gardskom jazere. Hneď, keď to bude možné,“ potvrdila dodržanie karantény.

Rodáčka zo severotalianskeho Brunecku dostala aj otázku, koľko by chcela detí. „Túžim po piatich, ale po prvom uvidíme, či to bude stále platiť. Neviem, či by som svoje dieťa nasmerovala na biatlon, ale určite by som chcela, aby sa venovalo športu. Nebudem ho nútiť, nechcela by som, aby bol deprimovaný očakávaniami od rodičov,“ zamyslela sa.

debata chyba
Viac na túto tému: #biatlon #Dorothea Wiererová #koronavírus