Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kedy ju uvidíme? Blízki Shiffrinovej prehovorili o návrate

Americká zjazdárka Mikaela Shiffrinová vynechá aj víkendové podujatie Svetového pohára v Kranjskej Gore a termín jej návratu do seriálu stále nie je známy. V piatok o tom informovali zámorské médiá s odvolaním sa na blízke okolie líderky SP.

14.02.2020 16:28
Austria Alpine Skiing World Cup Foto: ,
Americká zjazdárka Mikaela Shiffrinová smúti po smrti otca.
debata (2)

Veľká rivalka slovenskej lyžiarskej hviezdy Petry Vlhovej prerušila sezónu začiatkom februára po nečakanej smrti svojho otca a vynechala už minulý víkend v Garmisch-Partenkirchene.

Údajne je otázne, či sa 24-ročná Američanka vôbec vráti pred finálovým podujatím Svetového pohára v polovici marca v Cortine d'Ampezzo.

Shiffrinová má na konte celkovej klasifikácie 1225 bodov a náskok 145 bodov na Talianku Federicu Brignoneovú. Vlhová nazbierala spolu 891 bodov. Do konca súťažnej zimy je v programe ženského SP ešte 14 pretekov, vrátane štyroch finálových v každej disciplíne.

Otvorený je tiež boj o všetkých šesť malých glóbusov a v nedeľu sa Vlhová pri neúčasti Shiffrinovej môže dostať na čelo slalomu, ak v Slovinsku vyhrá, v prípade druhého miesta by líderku dostihla.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Mikaela Shiffrinová