Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Spomienky zostanú navždy. Zdrvená Shiffrinová zverejnila dojímavé video

Najlepšia lyžiarka súčasnosti prežíva najťažšie obdobie v živote. Mikaela Shiffrinová sa vyrovnáva z náhlej straty otca Jeffa.

10.02.2020 09:53
Mikaela Shiffrinová, Eileen Shiffrinová, Jeff... Foto:
Mikaela Shiffrinová s mamou Eileen a otcom Jeffom v marci 2017.
debata (1)

Šesťdesiatpäťročný anesteziológ 2. februára podľahol vážnym zraneniam hlavy. Podľa talianskeho denníka Gazzetta dello Sport spadol zo strechy domu v mestečku Edwards, kam sa s manželkou Eileen nedávno presťahovali.

Po nehode ho previezli na kliniku v metropolitnej oblasti Denveru, kde skonal. Posledné hodiny pri jeho lôžku s ním strávili Mikaela, syn Taylor a manželka Eileen.

„Naša hora, náš oceán, náš východ slnka, naše srdce, naša duša, naše všetko. Sme otrasení nečakaným odchodom môjho dobrosrdečného, milujúceho, starostlivého, trpezlivého a skvelého otca. Bude nám nesmierne chýbať,“ napísala po tragédii Shiffrinová na twitteri.

Po niekoľkodňovej odmlke sa znova prihlásila na sociálne siete. A pridala na ne dojímavé video zosnulého otca ešte z čias, keď Shiffrinová robila prvé kroky. Doslovne i vo Svetovom pohári.

Je rozlúčkou 24-ročnej líderky celkového hodnotenia s jedným z hlavných strojcov jej úspešnej kariéry. Počas videa zdrvená Shiffrinová recituje báseň, ktorá sa končí veľavravnými slovami:

„Možno je láska ako oceán. Plná konfliktov i bolesti. Ako oheň, keď je vonku chladno či búrka, keď leje. Mohla by som žiť naveky a moje sny by sa splnili. Moje spomienky na tvoju lásku mi navždy zostanú.“

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Mikaela Shiffrinová #alpské lyžovanie #Jeff Shiffrin