Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vlhovú na začiatku prípravy potešila radostná správa: Budem tetou!

Petra Vlhová sa už poctivo pripravuje na budúcu sezónu, v ktorej bude opäť patriť medzi najväčšie hviezdy seriálu Svetového pohára.

18.06.2019 11:28
Petra Vlhová Foto: ,
Petra Vlhová.
debata

Slovenská lyžiarska superstar si na jar dopriala dovolenku na Srí Lanke. Plánový začiatok letnej prípravy potom narušila choroba, pre ktorú Vlhová vynechala aj preteky v triatlone.

Ako informuje portál myliptov.sme.sk, Vlhová zapojila tento rok do prípravy viaceré nové prvky. Top novinkou je kajak, do vodnoslalomárskej lode si sadla premiérovo v deň svojich 24. narodenín.

„Novinkou je zaradenie kajaku a tenisu do tréningov. Po dohode s mojím hlavným trénerom Liviom Magonim, ktorý tu bol na Liptove dva dni, a kondičným trénerom Šimonom Klimčíkom sme sa rozhodli, že zapracujeme niečo, čo ma bude baviť.“

„Nechcela som byť stále zavretá len vo fitku a v letných horúcich dňoch to bude aj zábava. Zároveň sme tým chceli docieliť posilnenie hornej časti tela. Skvelé podmienky nám poskytuje Areál vodného slalomu Ondreja Cibáka v Liptovskom Mikuláši,kde pádlujú aj naši dobrí slalomári,“ uviedla Vlhová a dodala:

„Čo sa týka tenisu, ten nebude len o prehadzovaní loptičky. Tréningy budem mávať s tenisovým trénerom, ktorý mi to bude rozhadzovať zo strany na stranu, aby som si dala aj do tela. Kondička, postreh a obratnosť dostanú zabrať.“

Majsterka sveta v obrovskom slalome bude mať aj nové úlohy v rámci rodiny.

„Môj brat Boris bude otec a zo mňa bude teta, veľmi sa na to teším. Či nastanú v tíme nejaké zmeny, ešte nevieme a uvidíme časom,“ uviedla Vlhová, ktorá si s bratom Borisom zajazdila aj motokros.

debata chyba
Viac na túto tému: #Petra Vlhová #alpské lyžovanie #Boris Vlha