Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Bujaré oslavy, karavan pri štadióne. Pozrite si, ako sa bavia Švédi, Lotyši či Česi

Skupina Lotyšov zaparkovala svoj karavan pri zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave. Kúsok ďalej sú Česi či Rusi. Všetci si pochvaľujú okrem hokeja aj slovenské ceny. Pozrite si vo videu TV Pravda ako sa im páči na Slovensku.

15.05.2019 06:00
debata

Švédski fanúšikovia si vytvorili základňu v prevádzke ďalej od bratislavského štadióna. „Radi sa zabávajú a spievajú. Naozaj sme až prekvapení, ako to pri takom množstve ľudí, teda dvesto až tristo, super fungovalo,“ uviedli v jednej z reštaurácií.

Taktiež v podniku neďaleko Trnavského mýta to naozaj žije. „Sú to dnes Lotyši, ale hlavne Česi, Rusi. Ceny sú pre nich prijateľné.“ povedala pre TV Pravda Zuzana Teremová, majiteľka jedného z podnikov.

Lotyšši, ktorých sme oslovili obývali karavan na dobrej adrese a to medzi štadiónom a fanzónou. Na štvrťfinálne sa do Bratislavy očakáva príchod Fínov, ktorí sú známi bujarými oslavami.

VIDEO: Pozrite si vo videu TV Pravda ako sa vedia zabávať v Bratislave fanúšikovia Švédska, ako si užívajú karavan Lotyši, ako sa zariadili fanúšikovia Česka a čo na to hovoria v reštauráciách.

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #fanúšikovia #Košice #MS 2019 v hokeji