Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bujaré oslavy, karavan pri štadióne. Pozrite si, ako sa bavia Švédi, Lotyši či Česi

Skupina Lotyšov zaparkovala svoj karavan pri zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave. Kúsok ďalej sú Česi či Rusi. Všetci si pochvaľujú okrem hokeja aj slovenské ceny. Pozrite si vo videu TV Pravda ako sa im páči na Slovensku.

15.05.2019 06:00
debata

Švédski fanúšikovia si vytvorili základňu v prevádzke ďalej od bratislavského štadióna. „Radi sa zabávajú a spievajú. Naozaj sme až prekvapení, ako to pri takom množstve ľudí, teda dvesto až tristo, super fungovalo,“ uviedli v jednej z reštaurácií.

Taktiež v podniku neďaleko Trnavského mýta to naozaj žije. „Sú to dnes Lotyši, ale hlavne Česi, Rusi. Ceny sú pre nich prijateľné.“ povedala pre TV Pravda Zuzana Teremová, majiteľka jedného z podnikov.

Lotyšši, ktorých sme oslovili obývali karavan na dobrej adrese a to medzi štadiónom a fanzónou. Na štvrťfinálne sa do Bratislavy očakáva príchod Fínov, ktorí sú známi bujarými oslavami.

VIDEO: Pozrite si vo videu TV Pravda ako sa vedia zabávať v Bratislave fanúšikovia Švédska, ako si užívajú karavan Lotyši, ako sa zariadili fanúšikovia Česka a čo na to hovoria v reštauráciách.

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #fanúšikovia #Košice #MS 2019 v hokeji