Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

VIDEO: Povzbudení fanúšikovia aj v sobotu očakávali výhru

Priateľská nálada vládla na košickej Hlavnej ulici v sobotu popoludní. Najpočetnejšou skupinou, ktorá okupovala letné záhradky pred podnikmi, boli domáci a fínski fanúšikovia. Pred večerným zápasom nebolo cítiť žiadnu nevraživosť, naopak si spolu štrngali pohármi s pivom, dokonca sa objímali a želali si veľa šťastia počas zápasu.

11.05.2019 21:00
debata

VIDEO: Košickú Hlavnú ulicu v sobotu ovládli fínski a slovenskí fanúšikovia. Napriek tomu, že večer proti sebe reprezentácie oboch krajín budú bojovať proti sebe, popoludní vedľa seba sedeli v letných záhradách. Slovenskí fanúšikovia sú presvedčení, že aj dnes ich slovenskí hokejisti v košickej Steel Aréne potešia a zápas skončí výhrou, tak ako v piatok.

Video
Video

Slovenských fanúšikov bolo už počuť z diaľky, spievali „Macejka a v rukách mali rapkáče. Fínski zasa mali v rukách nafukovacie gitary a modrobiele parochne.

„Zažili sme včera fantastický zážitok, bol to neskutočne dobrý hokej. Boli sme priamo v Steel Aréne, atmosféra bola neskutočná,“ uviedli dievčiny, ktoré sa už tešili na večerný zápas s fínskou reprezentáciou. „Samozrejme, chceme, aby slovenský tím vyhral aj dnes,“ dodali.

V dresoch a rapkáčmi boli v centre mesta s deťmi ich oteckovia, ktorí nič iné, ako výhru Slovákov nepripúšťali. „Chlapci hrali včera večer nádherne, bola radosť sa pozerať na súboj s Amerikou. Tipujeme, že dnes to bude podobné, tipujeme, že to skončí 4:2 v prospech Slovákov.

VIDEO: Nálada vo Fanzóne v Košiciach (vysielané 10.5.2019)

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #MS v hokeji 2019