Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Rivalky začali s prípravou. Vlhová ako Sagan, Shiffrinová už na snehu

Vzájomná rivalita a nekompromisné súboje medzi Petrou Vlhovou a Mikaelou Shiffrinovou budú aj v novej sezóne Svetového pohára isto patriť medzi ozdoby prestížneho seriálu. Obe elitné lyžiarky nezaháľajú a už začali s prípravou na nový ročník.

26.04.2019 06:53
debata (5)

Vlhová sa minulý týždeň vrátila z dovolenky na Srí Lanke a vrhla sa na tréning na suchu. Po vzore Petra Sagana, ktorý tiež jazdí na bicykloch značky Specialized, absolvovala desiatky kilometrov okolo Liptovskej priehrady.

„Prvých 54 km okolo Liptova mám za sebou. Bola to makačka, keďže som sa pár dní vyvaľovala na pláži, ale ja sa do toho rýchlo dostanem aj vďaka tomuto môjmu novému kamošovi,“ napísala Slovenka na sociálnych sieťach.

Jej americká sokyňa vymenila domáce podmienky v Colorade za kalifornské Squaw Valley. Pri tejto príležitosti si zaspomínala na februárové MS vo švédskom Aare, kde ovládla super-G i slalom.

„Včera som si spomenula na moju slalomovú jazdu v Aare. Vôbec som sa necítila dobre, trápil ma nejaký druh pľúcnej infekcie, poriadne som nevedela dýchať. Napriek tomu som odjazdila fantastické druhé kolo, dala som do toho všetko. Ten pocit, keď som sa pozrela na môj čas… Presne preto lyžujem a preto milujem tento šport. Už sa neviem dočkať novej sezóny!“ uviedla Shiffrinová.

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Petra Vlhová #Mikaela Shiffrinová #alpské lyžovanie