Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Vlhová sa v Jasnej rozlúči s najlepšou sezónou. Súťažiť bude aj s fanúšikom

Prvá aprílová nedeľa v Jasnej bude patriť nielen skvelej jarnej lyžovačke, ale aj Petre Vlhovej a jej fanúšikom.

05.04.2019 15:05
Petra Vlhová Foto: ,
Petra Vlhová zdraví fanúšikov v cieli 2. kola Európskeho pohára v obrovskom slalome v Jasnej.
debata

Druhá najlepšia lyžiarka Svetového pohára 2018/2019 a držiteľka medailového kompletu z majstrovstiev sveta v Aare sa predstaví v divácky atraktívnom exhibičnom paralelnom slalome so zaujímavými hosťami. Na štart sa bok po boku vedľa Petry postaví aj jeden z fanúšikov. Chýbať nebude ani autogramiáda. Akciu moderuje Slávo Jurko.

Na Priehybe na zjazdovke 1a sa od 11.30 h bude konať paralelný slalom, ktorého hlavnou aktérkou bude Petra Vlhová. Do areálu by mala 23-ročná rodáčka z neďalekého Liptovského Mikuláša zavítať už o polhodinu skôr. Od 14.30 h bude zasa fanúšikom k dispozícii na autogramiáde.

Atraktívny paralelný slalom si s Petrou zajazdí aj jeden z fanúšikov, ktorý sa zapojí do súťaže na webovej stránke www.jasna.sk. Výhercovia budú vyžrebovaní 5.4. 2019.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Ďakujem @jasna_nizke_tatry ❄️ a všetkým organizátorom za takú skvelú príležitosť ako bol Európsky pohár, ktorý bol pre mňa určite výzvou. Som rada, že som mohla obohatiť moju sezónu aj o niečo takéto a hlavne sa teším, že som spravila radosť aspoň tým fanúšikom, ktorí ma inde ako na Slovensku nemožu vidieť pretekať. Ďakujem môjmu tímu za super prácu ako vždy, boli to skvelé dva dni plné adrenalínu. @misosmrcok . . #ski4uniqa #rauchjuices #makeyourdayahappyday #audi #AudiFandiPetre #adidas #anotherbestday #bandofheroes #minerfin #kronreal #skpay #jasna #orangeslovensko #dukla #tipos #reusch #komperdell #transpetrol #ennegicompositi #enervitsport #humantecar #kovovlha #sportmanagementcompany

Príspevok, ktorý zdieľa Petra Vlhova (@petravlhova13),

„V online dotazníku sú pripravené tri súťažné otázky. Každý, kto ich správne zodpovie, bude zaradený do žrebovania, v ktorom môže získať ako prvú cenu miestenku do paralelného slalomu. Ďalší dvaja výhercovia sa môžu tešiť na "Šikovnú sezónku“ na nadchádzajúcu sezónu 2019/2020, vďaka ktorej budú môcť lyžovať celú jar i budúcu zimnú sezónu,“ uviedla Jana Kňavová, marketingová manažérka strediska Jasná.

Na štart paralelného slalomu s Petrou Vlhovou sa postaví aj víťaz chlapčenskej kategórie pretekov Hero Season Trophy v Jasnej – Jakub Harbach z Klubu alpského lyžovania Jasná, ktorý si vyžreboval miestenku spomedzi všetkých víťazov v jednotlivých kategóriách.

„Okrem nádejného lyžiara si s Petrou zmerajú sily aj ďalšie zaujímavé osobnosti a nie vždy úplne tradičným spôsobom. Okrem paralelného slalomu budú pripravené súťaže aj s ďalšími partnermi podujatia,“ informovali organizátori v tlačovej správe.

Víkend Petry Vlhovej v Jasnej Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Petra Vlhová v cieli druhého kola obrovského...

Petra Vlhová nazbierala v zimnej sezóne 2018/2019 dovedna 14 pódiových umiestnení vo Svetovom pohári (5–6–3), čo sa premietlo do rekordného zisku 1355 bodov a druhej priečky v celkovom poradí. Druhá skončila aj v sumárnom hodnotení slalomu a obrovského slalomu.

Dlhodobo stabilnú formu demonštrovala tiež na majstrovstvách sveta vo švédskom Aare, odkiaľ odišla ako držiteľka medailového kompletu. Zlato získala v obrovskom slalome, striebro v alpskej kombinácii a bronz v slalome.

TV Pravda: Petra Vlhová má za sebou sezónu, o akej ani nesnívala. Aká budúcnosť čaká na slovenskú lyžiarsku hviezdu? Aj o tom diskutovala v relácii Týždeň v športe dvojica športových redaktorov Pravdy.

Video
debata chyba
Viac na túto tému: #Petra Vlhová #jasná