Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

FOTO: Špindlerov Mlyn, prichádzam na návštevu a chvíľu sa tu aj zdržím

Čo nevyšlo minulý piatok, to sa podarilo zrealizovať teraz v stredu. Najúspešnejšia slovenská zjazdová lyžiarka Petra Vlhová vrtuľníkom odletela z Jasnej do českého Špindlerovho Mlyna, ktorý bude v dňoch 8.- 9. marca dejiskom predposledných pretekov vrcholiacej sezóny Svetového pohára žien v alpskom lyžovaní.

06.03.2019 18:30
debata

Vrtuľník pre úradujúcu majsterku sveta v obrovskom slalome zabezpečilo stredisko Jasná, ktoré je jedným z partnerov jej tímu.

„Cestovanie je veľmi náročné, chcem sa teda poďakovať Jasnej, že mi to umožnila. Pri cestovaní sa vždy snažíme nájsť čo najlepšiu možnosť. Potrebujem veľa oddychovať a regenerovať, aby som mohla podávať kvalitné výkony,“ uviedla Petra Vlhová pred stredajším odletom z Jasnej, cituje ju tlačová správa spoločnosti Tatry Mountain Resorts.

Vlhová mala pôvodne letieť vrtuľníkom už v piatok opačným smerom, teda zo Špindlerovho Mlyna do Jasnej, ale vtedy bolo napokon proti počasie. Aj napriek zdĺhavému presunu autom napokon 23-ročná Liptáčka počas víkendu potešila svojich slovenských fanúšikov a vyhrala oboje preteky Európskeho pohára vo svojom domovskom stredisku. V ďalších dvoch dňoch tam trénovala.

„Sme radi, že teraz to vyšlo a mohli sme Petre zabezpečiť maximálny komfort pri doprave na preteky v Špindlerovom Mlyne. Aj takto sme sa jej chceli poďakovať, že si našla čas na svoje rodné stredisko a fanúšikov, ktorí sa mohli radovať z jej víťazstiev,“ uviedol šéf Jasnej Matej Hulej.

Pred odletom prekvapil držiteľku medailového kompletu z nedávnych majstrovstiev sveta vo švédskom Aare darčekom. Dostala modrý vankúš s nápisom: Naša Peťa, majsterka sveta. „Je to darček na dlhé cesty mimo domova. Chceme, aby sa počas presunov cítila príjemne,“ doplnil Hulej v tlačovej správe TMR.

TV Pravda: Timotej Zuzula hodnotí Petru Vlhovú v lyžiarskom špeciáli Týždeň v športe.

Video
debata chyba
Viac na túto tému: #Petra Vlhová