Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Shiffrinová vzdala hold rivalke. Ďakujem za veľký súboj, odkázala Vlhovej

Mikaela Shiffrinová bola v nedeľňajšom paralalnom slalom v St. Moritzi blízko k tomu, aby prehrala so slovenskou lyžiarkou Petrou Vlhovou.

10.12.2018 15:13
Petra Vlhová Foto: ,
Finále: Petra Vlhová vs. Mikaela Shiffrinová.
debata

Američanka sa až v závere dotiahla na svoju rivalku a napokon ju zdolala o 11 stotín.

Po dramatických pretekoch sa Shiffrinová zdôverila so svojimi pocitmi na Instagrame. K fotografii finálovej jazdy po boku Vlhovej napísala:

"Ten okamih keď je súperka vpredu, sledujete, ako získava náskok a váš mozog sa pokúša prísť na to, čo s tým urobiť. No nefunguje to a čím viac sa snažíte, tým viac chýb prichádza. Zostáva však jeden oblúk na konci trate, ktorý môže rozhodnúť.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

That moment when... she’s ahead and gaining distance and you can see it all happening and your brain is going whacko trying to figure out how to catch up but it’s not working and the harder you try the more mistakes you make but there is one turn at the end of the course that could make all the difference so you’re just praying that it will make *enough* difference and then you basically blackout and then come to in the finish with the green light flashing 11 hundredths. That is not a lot of time. I mean, REALLY not a lot. I just barely came out on the right side of the light yesterday, and I am really grateful for that. Congrats to the other podium girls @wendyholdener and @petravlhova13 ... and thank you to Petra for this big fight #MyThoughtsAreJustOneGiantRunOnSentence @christophepallot

Príspevok, ktorý zdieľa Mikaela Shiffrin ⛷ (@mikaelashiffrin),

Modlíte, že táto vzdialenosť bude stačiť na jej dostihnutie. V závere podstate nastáva zatemnenie a potom vidíte blikať zelené svetlo s rozdielom 11 stotín. To nie je veľa času. Tým myslím, že NAOZAJ nie je.

Sotva to stačilo na víťazstvo, no nakoniec som ho vybojovala a som veľmi vďačná. Blahoželám ostatným dievčatám, s ktorými som bola na pódiu. Ďakujeme, Petra, za tento veľký súboj."

Skvelá Petra Vlhová v St. Moritzi Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Radosť Petry Vlhovej na pódium v St. Moritzi.
debata chyba
Viac na túto tému: #Petra Vlhová #Mikaela Shiffrinová