Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vlhová uverejnila fotografiu zranenej nohy. Aj dôkaz, že nespadla z motorky

Slovenská reprezentantka v zjazdovom lyžovaní Petra Vlhová podstupuje tvrdú prípravu na novú sezónu Svetového pohára. Počas tréningu obrovského slalomu vo švajčiarskom zimnom stredisku Zermatt v Alpách mala v pondelok nepríjemný pád. Našťastie, zaobišlo sa to bez vážnejších následkov.

08.08.2017 07:17 , aktualizované: 08:27
debata (1)

„Stalo sa to v stotine sekundy. Pri jednom z oblúkov som sa „vyrúbala“ a dostala som niekoľko tvrdých rán od tyčí. Spadla som na hlavu a veru ostala som v poriadnom šoku. Som šťastná, že to dopadlo iba takto. Nohu mám modrú. Členok ma bolí, žiadne pomliaždeniny, či dokonca zlomeniny, však nemám. Uvidím, ako sa budem cítiť v utorok. Rada by som pokračovala v tréningu," povedala úspešná 22-ročná pretekárka pre Šport.

Na Facebooku uverejnila snímku svojej zranenej nohy, ktorú doplnila textom: „Dakedy ten šport bolí a to doslovne. Ale vždy to môže byť ešte horšie a dnes som šťastná, že to dopadlo len takto."

V diskusii pod príspevkom sa zakrátko začali objavovať názory, že modriny spôsobil pád z motocykla. Liptáčka sa v strede júla predstavila na pretekoch 6. kola medzinárodných majstrovstviev Slovenska v endure a country cross v Žaškove, na Orave zajazdila tri kolá. Fotografiu z motorky pridala aj minulý týždeň.

„Ja sa čudujem, že toto ti vôbec dovolia. Si svetová špička v lyžovaní a koleduješ si na motorke o zranenie,“ znel jeden z názorov.

Vlhová pridala o pár hodín dôkaz v podobe šesťsekundového videa, že spadla počas tréningu na lyžiach. „Dnes som šťastná, že je všetko tak, ako je… A tí, čo ste si mysleli, že to bola motorka ste na veľkom omyle… A len aby bolo jasné, vždy budem robiť to, čo ma baví,“ napísala.

Vlhovú v budúcej sezóne, ktorá vyvrcholí zimnými olympijskými hrami v Pjongčangu, čaká vo Svetovom pohári opäť okrem slalomu aj súťaženie v obrovskom slalome. Okrem toho vyjadrila ambíciu pridať do programu aj podujatia v alpskej kombinácii či super G.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Petra Vlhová