Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Verím, že moja imunita to zvládne. Kuzminová sa chystá na záver SP

Slovenská biatlonová reprezentantka Anastasia Kuzminová po opätovných zdravotných problémoch spred mesiaca vynechala aktuálne podujatie Svetového pohára v Pjongčangu.

05.03.2017 13:04
Anastasia Kuzminová Foto: ,
Anastasia Kuzminová.
debata

Pripravuje sa na záverečné dve kolá seriálu, ktoré sa uskutočnia vo fínskom Kontiolahti (8. – 12. marca) a nórskom Osle-Holmenkollene (17. – 19. marca).

„Zatiaľ čo ostatní testujú olympijské trate v Kórei, ja mám za sebou sústredenie v Tatrách a o pár dní cestujem na sever. Verím, že moja imunita to zvládne… Lebo strava, spánok, pohyb… Robím všetko, čo sa len dá,“ uviedla na facebooku Kuzminová.

Tridsaťdvaročná rodáčka z Ťumeňa bola na februárových MS v Hochfilzene nádejne ôsma v šprinte, následne skončila trinásta v stíhačke, vytrvalostné preteky vynechala a musela sa uspokojiť s dvadsiatou druhou pozíciou v „mass-štarte“. Z doterajších ôsmich podujatí zarátaných do Svetového pohára 2016/2017 štartovala dvojnásobná zlatá medailistka zo ZOH Kuzminová iba v slovinskej Pokljuke, nemeckom Ruhpoldingu a na spomenutých majstrovstvách sveta. Maximom zatiaľ pre ňu v rámci návratovej sezóny po materskej prestávke je šieste miesto z rýchlostných pretekov v Pokljuke.

debata chyba
Viac na túto tému: #Anastasia Kuzminová