Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Biatlonové MS: Nemky víťazkami pretekov štafiet, Slovenky 8.

Nemecké biatlonistky Vanessa Hinzová, Maren Hammerschmidtová, Franziska Hildebrandová a Laura Dahlmeierová zvíťazili v piatkových pretekoch štafiet žien na 4x6 km na majstrovstvách sveta v rakúskom Hochfilzene (9. - 19. februára).

17.02.2017 16:20
Anastasia Kuzminová Foto: ,
Anastasia Kuzminová.
debata (2)

Druhé s odstupom 6,4 sekundy skončili Ukrajinky Irina Varvynecová, Julia Džimová, Anastasia Merkušinová a Olena Pidgrušná a tretie boli Francúzky Anais Chevalierová, Célia Aymonierová, Justine Braisazová a Marie Dorinová-Habertová, ktoré zaostali o 8,1 s.

Obhajkyne zlata z vlaňajšieho domáceho šampionátu v Osle-Holmenkollene Nórky v aktuálnom zložení Kaia Wöien Nicolaisenová, Hilde Fenneová, Tiril Eckhoffová a Marte Olsbuová sa museli uspokojiť s 11. miestom (+2:16,1).

Slovenky Paulína Fialková, Anastasia Kuzminová, Ivona Fialková a Jana Gereková obsadili 8. priečku medzi 22 kvartetami. Dobíjali sedemkrát a nazbierali manko 1:36,9 min. Pred necelým rokom boli bez Kuzminovej (s Teréziou Poliakovou) na štrnástej pozícii.

V sobotu o 14.45 h sú na programe štafety mužov na 4×7,5 km. Podujatie v nedeľu vyvrcholí súpereniami žien (11.30 h) a mužov (14.45 h) na 12,5 km, resp. 15 km s hromadným štartom. MS sú zároveň siedmym z desiatich kôl Svetového pohára.

2 debata chyba