Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vonnová sa teší na návrat. Je späť po 10 mesiacoch

Desať mesiacov po vážnom zranení kolena sa americká lyžiarka Lindsey Vonnová postaví v piatok na štart zjazdu Svetového pohára.

05.12.2013 21:51
Lindsey Vonnová Foto: ,
Lindsey Vonnová.
debata

V obľúbenom kanadskom stredisku Lake Louise absolvuje súťažnú premiéru, hoci si nedávno v operovanom kolene väz opäť natrhla.

Štvornásobná celková víťazka SP však vynechá štvrtkový tréning, pretože cíti, že je už dostatočne na preteky pripravená a svah výborne pozná. Pravé koleno jej vraj po prvej oficiálnej tréningovej jazde neopuchlo. V stredu Vonnová zaostala za najrýchlejšími o viac ako dve sekundy.

„Po dobrom tréningu doma vo Vaile aj solídnom včerajšom tréningu si dám dnes voľno, ale zajtra budem súťažiť. Už sa nemôžem dočkať,“ uviedla Vonnová na facebooku. „Lake Louise milujem, veľa si na tomto kopci verím. Ideálne miesto na návrat,“ dodala.

Olympijská víťazka v zjazde práve v Lake Louise v minulosti vybojovala 14 víťazstiev z celkových 59 vo Svetovom pohári. V predchádzajúcich dvoch sezónach tam v rýchlostných disciplínach ukoristila „hetrik“. Hlavným cieľom pre túto sezónu sú pre ňu olympijské hry v Soči.

debata chyba
Viac na túto tému: #návrat #Vonnová #zjazd #lake louise